Onafhankelijk hypotheekadvies en online gemak

Wanneer u op het punt staat een huis te kopen of uw huidige hypotheek wilt herzien, is het belangrijk om deskundig hypotheekadvies in te winnen dat afgestemd is op uw specifieke situatie en doelen. Om die reden werken wij al 12 jaar prettig samen met twee externe, onafhankelijke hypotheekadviseurs van Binnendijk en van Rijsbergen. 

 

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak vertellen Joost van Rijsbergen en Jacques van Eck graag alles wat u moet weten over hypotheken. Met diepgaande kennis zorgen zij ervoor dat u de beste financiële beslissingen kunt nemen die aansluiten bij uw specifieke situatie en doelen. We vertellen er graag meer over.

 

Wanneer heeft u een hypotheek nodig? 

Een hypotheek is nodig wanneer u van plan bent om een huis of ander onroerend goed te kopen, maar niet over voldoende eigen geld beschikt om de volledige aankoopprijs te betalen. Een hypotheek stelt u in staat om de aankoop van een woning te financieren en het aankoopbedrag over een langere periode terug te betalen, meestal over een periode van 15 tot 30 jaar.

 

Welke soorten hypotheken zijn er? 

Er bestaan verschillende soorten hypotheken, ieder met hun eigen kenmerken en aflossingsmethoden. Doorgaans worden de lineaire hypotheek en de annuïtaire hypotheek het meest toegepast. Bij een lineaire hypotheek lost u gedurende de looptijd een vast bedrag per maand af, zowel op de lening als op de rente. Dit zorgt ervoor dat de lening geleidelijk kleiner wordt. 

 

Bij een annuïtaire hypotheek betaalt u ook maandelijks een vast bedrag, maar dit bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. In het begin van de looptijd betaalt u meer rente en minder aflossing, maar na verloop van tijd verandert dit.

 

Wat houdt onafhankelijk hypotheekadvies in? 

Een onafhankelijk hypotheekadviseur werkt niet voor een specifieke hypotheekverstrekker en is niet gebonden aan bepaalde producten of aanbieders. Hierdoor kan de adviseur objectief en transparant advies geven dat volledig is afgestemd op de individuele behoeften, financiële situatie en doelen van de klant. 

 

Door te kiezen voor een onafhankelijke adviseur, vermijdt u het risico van belangenverstrengeling en bent u verzekerd van een advies dat in uw belang is. Deze adviseurs hebben de vrijheid om te zoeken naar de beste hypotheekoplossing die past bij uw specifieke omstandigheden, zonder beperkingen of druk vanuit een bepaalde financiële instelling.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies door betrouwbare experts

Makelaar André heeft een langdurige en actieve samenwerking met twee betrouwbare, onafhankelijke adviseurs van Binnendijk en van Rijsbergen. Jacques van Erk en Joost van Rijsbergen zijn ervaren professionals die zich volledig inzetten om u te voorzien van op maat gemaakt, objectief hypotheekadvies. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij precies hoe zij u op een persoonlijke wijze kunnen begeleiden bij het vinden van een hypotheek die perfect bij u past.

 

Een onafhankelijke hypotheekadviseur inschakelen?

De ervaren hypotheekadviseurs van Binnendijk en van Rijsbergen kunnen nauwkeurig berekenen hoeveel u kunt lenen en bieden advies over welke bank het meest geschikt is om uw hypotheek bij af te sluiten. Zij streven naar de laagste rente en de meest gunstige voorwaarden voor u. Daarnaast vergelijken ze alle beschikbare hypotheken om ervoor te zorgen dat u de beste optie kiest. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u goed zit!

Het eerste gesprek is kosteloos, en kan zowel thuis als online plaatsvinden, zelfs ’s avonds. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op.

Makelaar Andre
Makelaar Andre