Dé makelaar van Dordrecht

Dordrecht, een prachtige en historische stad, al zeg ik het zelf. Het is een van de oudste steden van Nederland en kent daarom ook een bijzondere geschiedenis. Nog altijd is die geschiedenis zichtbaar wanneer u langs de oude havens in de binnenstad wandelt met al die fraaie pakhuizen en monumentale panden. Dordrecht staat daarnaast bekend om de vele mogelijkheden op het gebied van wonen. Uiteraard behoort deze mooie stad tot mijn werkveld en beschik ik over de kennis en ervaring om u op maat te kunnen begeleiden. Zowel bij het uitstippelen van een doordachte verkoopstrategie, als bij het begeleiden van het aankoopproces van uw nieuwe droomwoning.

Brainstorm met André

Makelaar andre

Waarom Makelaar André?

  • Brede kennis aan marketing, dankzij mijn marketing-achtergrond
  • Persoonlijke benadering staat bij mij op de eerste plaats
  • Verschillende expertises onder één dak
  • Jarenlange ervaring in de regio Alblasserdam. Hierdoor ben ik ook een ervaren makelaar Dordrecht.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Huis verkopen Dordrecht

Het verkopen van een woning is een periode waarin er ongetwijfeld veel vragen bij u opkomen. Niet gek, de verkoop van een woning is een spannende periode die u niet dagelijks mee zult maken. Ik begeleid u dan ook graag tijdens het verkoopproces, om de verschillende fases zo optimaal als mogelijk te laten verlopen.

Hoe zien die fases eruit? Ik ondersteun u bij het op de markt zetten van de woning, zorg ervoor dat er professionele foto’s worden geschoten, stippel de perfecte verkoopstrategie uit en zorg ervoor dat de woning breed gecommuniceerd wordt. Het is mijn doel om uw woning onder de beste voorwaarden te verkopen. Als u tevreden bent, ben ik dat ook.

Een indicatie van de waarde van uw huis ontvangen? Doe de online waardebepaling van uw huis binnen 2 minuten. Hoeveel is uw woning of appartement waard?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Huis kopen Dordrecht

Staat u op het punt om een woning te kopen? Bent u oriënterend op zoek naar de mogelijkheden? Of zijn er juridische en financiële zaken waar u vragen over heeft? Ik help graag bij het bieden van structuur en het geven van advies op maat. Tijdens deze bijzondere fase in uw leven vind ik het enorm belangrijk om u op een persoonlijke wijze te begeleiden.

Ik help bij het vinden van woningen die voldoen aan uw wensen en behoeften en sta u bij tijdens de diverse handelingen die om de hoek komen kijken. Woning kopen in Dordrecht? Kies voor Makelaar André!

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van aankoopmakelaar André uw gedroomde woning te kopen. Klaar om uw nieuwe woning te kopen in Dordrecht?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen (nieuwe) woning meer mis! Weet als één van de eerste welke woningen er in Dordrecht online komen. Nog voordat ze op Funda komen, heb ik als makelaar Dordrecht de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod.

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Taxatie Dordrecht

Voor een gevalideerd taxatierapport vanuit het validatie-instituut NWWI bent u bij Makelaar André aan het juiste adres. Ik beschik over de benodigde diploma’s om een officiële taxatie voor u uit te voeren. Daarnaast kan ik u, dankzij mijn ervaringen en kennis op zowel financieel als bouwkundig niveau, te woord staan.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan, om meer te weten te komen over mijn dienstenpakket. Tevens sta ik altijd open om kennis met u te maken, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Uw huis kopen of verkopen in Dordrecht met Makelaar André

Is de moed u in de schoenen gezakt? Tijd om met behulp van de aankoopmakelaar een woning te kopen. Lukt het u niet om de woning te kopen? Of wilt u zo snel mogelijk van de woning af omdat u anders met twee huizen zit? Als verkoopmakelaar helpt André de makelaar van Dordrecht bij het verkopen van uw huis. Wat uw vraag ook is omtrent kopen,  en verkopen. Ik hoor graag uw vraag en brainstorm graag met u verder.

Laat uw woning binnen 3 maanden verkopen in Dordrecht. En betaal niets. Ontdek onze 3 maanden gratis proeverkopen bij Makelaar Andre. Klaar voor de koop of verkoop van uw huis? Of wilt u meer informatie over een hypotheek? 

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre