Gorinchem – Dokter van Stratenweg 111

4205 LB Gorinchem

€ 250.000,-

Omschrijving

Ruim en modern maisonette appartement met 3 slaapkamers in de gewilde wijk Stalkaarsen.

Aan de Dokter van Stratenweg 111 in Gorinchem bevindt zich een ruim appartement dat ideaal is voor starters, jonge gezinnen en doorstromers. Gelegen in de populaire wijk Stalkaarsen, biedt dit appartement comfort, ruimte en functionaliteit voor verschillende doelgroepen.

Dit appartement, gebouwd in 1977, beslaat een ruime 83 vierkante meter aan woonoppervlakte, verdeeld over 2 verdiepingen in een maisonnette. De woning heeft een energielabel C wat betekent dat het energiezuinig en duurzaam is.

Praktische indeling met ruime balkons

Binnenin biedt de woning een praktische indeling met een ruime woonkamer, een goed uitgeruste afgesloten keuken, en drie comfortabele slaapkamers. De woonkamer geeft direct toegang tot de ruime balkon, waar u kunt genieten van het buitenleven in alle privacy.

Een unieke kans in Gorinchem

Kortom, dit ruime en moderne appartement aan de Dokter van Stratenweg 111 biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een comfortabele plek om te wonen. Met zijn ideale ligging in de geliefde wijk Stalkaarsen en de vele pluspunten die het te bieden heeft, is dit een aanbod dat u niet wilt missen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Eerste verdieping

Vanuit de hal toegang tot de keuken die voorzien is van inbouwapparatuur.
Separaat toilet. Meterkast. Trapopgang naar de 2e etage.

Woonkamer aan de voorzijde van de woning met toegang tot het ruimte balkon.

De totale oppervlakte van deze verdieping is 41,5 m2

Tweede verdieping

De 2e verdieping heeft 2 slaapkamers aan de voorzijde, een bergkast op de overloop waarvandaan ook toegang tot de badkamer met ligbad, wastafelmeubel en opstellingsplaats voor wasmachine.

Aan de achterzijde een ruimte slaapkamer met toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde.

Balkon

Balkon aan de achterzijde bij de slaapkamer is op het noordoosten gelegen.
Aan de voorzijde van de woning op de eerste etage is het balkon op het zuidwesten gelegen.

Beide balkons zijn 6m2 groot.

Bijzonderheden

Kadestraal bekend: het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning in het gebouw "Stalkaarsenflat" op eerste en tweede etage met berging op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend als 4205 LB Gorinchem, Dokter van Stratenweg 111, kadastraal bekend gemeente Gorinchem, sectie E nummer 1512A appartementsindex 11, uitmakende het negenentachtigste/ vierendertigduizend vijfhonderd achtenvijftigste aandeel (89/34558) in de gemeenschap bestaande uit een gebouw met bijbehorende grond, plaatselijk bekend Dokter van Stratenweg te Gorinchem, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Gorinchem, sectie E nummer 1216, groot zesentachtig are en dertien centiare
Eigen grond
Bouwjaar: 1977
Woonoppervlak: 83 m² (inhoud: 261m³)
Balkons 12 m²
Berging in de onderbouw circa 6 m²
VVE bijdrage € 174,74 per maand
Verwarming d.m.v. Cv-ketel
Energielabel C geldig tot 17-06-2034
Oplevering in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 250.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1977
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
83 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m2
Inhoud
261 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warmwater
CV ketel
Ketel eigendom
Koop

Plattegronden

Makelaar Andre
Makelaar Andre