Een specialist naast u bij aankoop van een woning: prettig idee

Als u een woning wilt kopen, staat u voor tal van keuzes. Keuzes waarbij niet zelden verstand en gevoel om de voorrang strijden. Op die momenten sta ik naast u en help ik u. Met een duidelijke mening over de woning die u wilt kopen. Met ideeën over de mogelijkheden van een woning.

Met ervaring in het onderhandelen. Maar ook met concrete oplossingen voor bijvoorbeeld de financiering en hulp bij juridische zaken. Eigenlijk kunt u geen vragen hebben rond de aankoop, verbouwing en verhuizing van uw woning, of ik help u. En omdat er soms veel in korte tijd moet gebeuren als uw droomwoning eindelijk te koop komt, ben ik ook na kantooruren bereikbaar!

“Samen starten we de zoektocht naar uw droomhuis, met als doel niet alleen een woning te vinden, maar een plek waar u zich thuis voelt.”

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont

Het aankopen van een woning is in deze tijd nog nooit zo moeilijk geweest. Dat is de reden dat veel mensen een aankoopmakelaar inschakelen. Ik koop in 70% van de gevallen de door u zo gewilde woning in één keer aan. Dit doen we door de focus te leggen op een goede voorbereiding. Daarnaast werken we actief samen. Om te overleggen en om de juiste keuze te maken. Vervolgens zet ik ook data in om u een goed aankoopadvies te geven. 

Dit alles op een persoonlijke en betrokken wijze, waarbij ik veel waarde hecht aan innovatie en daadkracht. Ervaar het zelf!

Waarom u kiest voor Makelaar André bij de aankoop van uw woning

  • U wordt van A tot Z ontzorgd op alle vraagstukken die u heeft
  • Jarenlange ervaring en expertise binnen de lokale woningmarkt
  • Altijd deskundig advies met uw belang op de eerste plaats

Neem contact op met aankoopmakelaar André

Ik help u graag bij het vinden van een woning die voldoet aan al uw wensen. Met Makelaar André aan uw zijde bent u verzekerd van deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak. Samen gaan we op zoek naar uw ideale thuis, waarbij ik uw belangen behartig en u voorzie van waardevol en eerlijk advies tijdens het gehele aankoopproces.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik als uw aankoopmakelaar het verschil kan maken bij het realiseren van uw woondromen.

Veelgestelde vragen aan Makelaar André over het aankopen van een woning

Bij "vrij op naam" (v.o.n.) betaalt de verkoper alle kosten die gemoeid zijn met de overdracht van de woning, zoals de overdrachtsbelasting en notariskosten. Bij "kosten koper" (k.k.) zijn deze kosten voor rekening van de koper.

Bij het kopen van een woning komen verschillende kosten kijken, waaronder: Overdrachtsbelasting: Belasting die de koper betaalt bij de overdracht van de woning. Notariskosten: Kosten voor de notariële akte van levering en hypotheekakte. Makelaarskosten: Kosten voor de makelaar die betrokken is bij de koop. Eventuele financieringskosten: Kosten voor het afsluiten van een hypotheek, zoals advies- en afsluitprovisie. Eventuele bouwkundige keuring: Kosten voor het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring van de woning. Eventuele taxatiekosten: Kosten voor het laten taxeren van de woning.

Ik werk met veel plezier met de Whatsapp woning alert. Als enige makelaar van Alblasserdam bied ik de unieke Whatsapp Woning Alert service aan. U krijgt van mij één bericht per nieuwe woning. Bij belangstelling kunt u gelijk reageren via WhatsApp.

Ja, het is mogelijk om een bod uit te brengen op een woning zonder deze vooraf gezien te hebben. Dit staat bekend als een "blind bod". Echter, het wordt over het algemeen sterk aanbevolen om de woning eerst te bezichtigen voordat je een bod uitbrengt, zodat je een goed beeld krijgt van de staat en de waarde van de woning.

Nee, de verkoper is niet verplicht om een bod te accepteren, zelfs niet als dit gelijk is aan de vraagprijs die is vastgesteld. Op elk moment kan de verkoper besluiten de verkoop te annuleren. Pas wanneer beide partijen een volledig ondertekende koopovereenkomst hebben, is er sprake van een juridisch bindende overeenkomst.

Hoewel u mogelijk zelf een woning hebt gevonden die aan uw criteria voldoet, kan een aankoopmakelaar nog steeds waardevol zijn. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het beoordelen van de waarde van de woning, het onderhandelen over de prijs en voorwaarden, en het begeleiden van het aankoopproces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Hun ervaring en expertise kunnen u helpen om de best mogelijke deal te krijgen, zelfs als u de woning al heeft gevonden.

Makelaar Andre
Makelaar Andre