Wilt u binnen twee minuten weten wat uw woning ongeveer waard is?

Met de gratis rekentool ontvangt u per e-mail een waarde indicatie van uw huis. Ik check online de benodigde informatie zoals het bouwjaar, het type woning en de woon- en perceeloppervlakte van uw huis.. Die informatie wordt vergeleken met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij u in de buurt.

waardebepaling 2 minuten

Door onze online waarde indicatie kunt u beter een inschatting maken of het slim is om nu uw huis te verkopen en welke verkoopprijs u kunt verwachten. Wilt u precies weten wat je huis kan opbrengen bij de verkoop? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Makelaar André komt dan bij u langs en vertelt u de verwachte verkoopwaarde van uw woning.

Maak een afspraak

Let op: een online waardebepaling is geen taxatie. U heeft nog steeds een taxatierapport nodig voor de financiering van uw huis of het veranderen van uw hypotheek.

André is een goede collega makelaar en weet van aanpakken.
Aart De Groot
Aart De Groot
1601234764
Beste AndréHartelijk dank voor je taxatie! Hier kan ik iets mee!Helemaal content!Dank ook voor de snelle afhandeling!Leo van der EijkZwijndrecht
Persoonlijke benadering en betrouwbaar. Heeft ons aangekochte huis scherp en professioneel getaxeerd door zijn kennis van de woningmarkt in oa IJsselmonde.
Rick K
Rick K
1645451493
Makelaar Andre is een vriendelijke professionele taxateur die de tijd voor je heeft, en alles heeft geregeld in één dag.Echt top! En mocht ik mijn huis willen verkopen dan weer bij makelaar Andre.
Makelaar André heeft onze woning getaxeerd. Dat doet hij snel, vakkundig en tegen een scherp tarief. Zeker aan te bevelen!
Prettige en professionele makelaar. Reageert snel, adequaat en denkt goed mee. Aanrader.
HdL
HdL
1619717412
Snel een afspraak kunnen maken met Andre. Voordat ik hem een bericht had gestuurd over de taxatie had ik het rapport al. Mooi rapport komt zijn afspraken na en alles is snel gelopen. Zou niet weten wat ik nog meer moet verwachten. Nogmaals bedankt Andre👍
Yasin Demirci
Yasin Demirci
1640014380
André heeft een zeer professionele houding, is makkelijk bereikbaar en proactief. Hij denkt erg graag mee, zoekt naar oplossingen en heeft een mooie hands-on mentaliteit. De aan/verkoop ging niet soepel, maar André bleef betrokken behulpzaam.
Makelaar André is goed te bereiken en onderhoudt op een prettige manier het contact. André heeft de taxatie van onze woning vlot uitgevoerd. Tussen het eerste telefoontje en het afleveren van het taxatierapport in mijn mailbox zat nog geen week. Prijs is netjes. De volgende keer weet ik wie ik moet bellen; makelaar André.
D ten Voorde
D ten Voorde
1614091108
Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker aanbevolen!
krg kralingen
krg kralingen
1675849638
Prettig contact, reageert snel en zeer behulpzaam.
Mark van wijk
Mark van wijk
1663329185
Plien verschoor
Plien verschoor
1631870628
André heeft ons vakkundig geholpen bij de taxatie van onze woning. Hij heeft snel gehandeld en ons met alle nodige informatie voorzien. Makelaar André is zeer aan te bevelen!
Sasha Coetzee
Sasha Coetzee
1663663477
Goede, deskundige marktkennis en fijn contact. Makelaar André is zeker aan te bevelen!
André heeft ons vakkundig en snel geholpen. Weet waar hij over praat, en communiceert vlot en duidelijk. Aanbevolen!
Leo Potappel
Leo Potappel
1650646309
André heeft voor mij mijn koopwoning getaxeerd, fijne en snelle manier van communiceren en afhandeling. En niet te vergeten, niet duur! Bedankt!
Laura Keun
Laura Keun
1663509282
Hele fijne makelaar! Duidelijk, snelle communicatie en acties! Aanrader!
Jaco Tijssen
Jaco Tijssen
1671651652
Makelaar Andre gevraagd voor een taxatierapport.Wat een snelle , professionele en duidelijke samenwerking was dit!Er waren wat onduidelijkheden bij mij en mijn man , dit heeft Andre gelijk met ons opgepakt.Als wij in de toekomst een Makelaar moeten inschakelen zal dit wederom Makelaar Andre worden.
carina prent
carina prent
1664452121
Andre heeft ons super geholpen met aankoop van onze woning. Heeft ons goed geadviseerd. André is erg betrokken en is fijn in de omvang.
Rick van Geene
Rick van Geene
1639255616
Ik ken André van een eerdere transactie. Door zijn zeer persoonlijke benadering en meedenken toentertijd is hij bij mij als warm contact blijven hangen. Voor de recente taxatie-opdracht was hij dan ook de eerste die ik heb benaderd. Meteen een afspraak gepland. Maandag is hij langs geweest en vrijdag in dezelfde week had ik het rapport al in mijn mailbox. Van harte aanbevolen!
Cem Lafcı
Cem Lafcı
1635495440
Vriendelijke makelaar die snel handelt. Bedankt André!
Tim de Wilde
Tim de Wilde
1679940841
Ontzettend goed en snel geholpen door Andre met een woningtaxatie voor een hypotheek. Ook toen ik achteraf toch graag een taxatie incl. verbouwing (energiebesp. mtrgl) wilde was Andre bereid hier snel in te handelen en met een dag had ik een nieuw rapport! André; ontzettend bedankt!
Positieve ervaringen met deze makelaar en taxateur. Verstaat de kunst goed te luisteren, maakt duidelijke afspraken en komt zijn woord na. Prettig zakendoen!
Op korte termijn heeft André een taxatie kunnen doen en het rapport hiervan in orde gemaakt. Dit is snel maar secuur gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Er werd snel contact opgenomen en het was ook heel snel geregeld. Helemaal top!
André is prettig in de omgang, reageert snel in denkt graag mee met zijn klant. Zeer goede ervaring gehad met zijn diensten.
Marnix Kornet
Marnix Kornet
1637689054
André heeft voor ons onze nieuwe woning getaxeerd. Hij is prettig in de omgang, reageert snel, heeft snel een afspraak gepland en communiceert duidelijk. Hij overlegt met zijn klanten wat erg prettig is. Vanaf de aanvraag tot aan het rapport is binnen een paar (werk)dagen rond. Erg prettig. We raden André zeker aan!
Super aardige professionele heer.Chocotastisch
Hızlı Türk
Hızlı Türk
1652124796
Ons huis was heel snel verkocht door Makelaar Andre zijn inzicht, vakbekwaamheid en goede contacten tijdens de verkoop. Ik kan Andre aan een ieder aanbevelen.
Wij maken met ons hypotheek-en verzekeringskantoor regelmatig gebruik van de diensten van makelaar Andre. Hierbij ligt de nadruk op het uitvoeren van taxaties. We zijn zeer content met de wijze waarop hij deze uitvoert. Dit met een persoonlijke en klantvriendelijke handelswijze.
Emkoo Koole
Emkoo Koole
1676642998
Super snel een taxatie geregeld. Fijne communicatie voor en achteraf èn een attent presentje bij aankomst, daar scoor je punten mee! 😉 Bedankt Andre!
Amy Linkers
Amy Linkers
1607000678
Zeer aan te bevelen, correct en komt afspraken na.zeer prettig in de omgang.
Wij hebben een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en werden heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een echte aanrader!
Janny Vd Bosch
Janny Vd Bosch
1663075802
NWWI gevalideerde taxatie gedaan voor de bank . Perfect onderbouwd rapport. Zeer tevreden. Werkt snel en afspraken snel gemaakt na 1e contact
Jules Hosselet
Jules Hosselet
1680202866
André, hartelijk dank voor de goede service tijdens de verkoop van onze oude woning en aankoop van onze nieuwe woning.Ik zal deze makelaar zeker aanbevelen bij anderen.
Jordy Bauer
Jordy Bauer
1606751916
Professionele & vooruitstrevende makelaar met verstand van zaken.
Zeer tevreden met de diensten van Makelaar Andre bij de aankoop van onze nieuwe woning! Altijd bereikbaar en reageert razendsnel op berichten. Dank André!
André is een prettig persoon om mee te communiceren. Zeer professioneel!Bedankt André, voor al het geregel en uiteindelijk een topresultaat
Jasper Vos
Jasper Vos
1631628226
Persoonlijk en deskundigIk kwam bij toeval in contact met Makelaar Andre en vanaf het begin was duidelijk dat Andre anders werkt dan veel andere makelaars. Denken vanuit en met mij als klant en met duidelijke voorwaarden vooraf. Geen verrassingen. En met snelle reactie/afhandeling.
If somethings goes different than planned, Andre will take responsibility and fix it.
Via Makelaarwijzer werd ik benaderd door Makelaar Andre uit Alblasserdam. Ik kreeg een zeer professionele e-mail incl. tarief. Ik wist gelijk waar ik aan toe was, voelde me in goede handen en vragen werden per e-mail direct beantwoord. Opdracht bevestigt, snelle afspraak, Taxatie uitgevoerd en zeer kort daarna kennisgeving van waarde maar ook het taxatierapport en de registratie bij de NWWI. Het was een kort traject, waar als klant die een zulk belangrijke stap neemt vertrouwen, kennis, vakmanschap duidelijk ervaart. Bedankt Andre !
Bianca Korten
Bianca Korten
1643785143
Anne-Lize
Anne-Lize
1635798386
André heeft snel de taxatie uitgevoerd. Makelaar André heeft verstand van zaken en kan hem daarom zeker aanbevelen!
Gert de Vries
Gert de Vries
1608238114
Het contact verliep heel goed, en zeer professionele uitvoering van de taxatie. Als we ooit zouden gaan verkopen gaan we zeker in zee met andre.
john reijntjes
john reijntjes
1616010645
Zeer prettig om met Andre te werken, realistische waardering van de woning en een realistisch tarief. Een aanrader!
Christiaan
Christiaan
1643030111
Corinne Bruin
Corinne Bruin
1626513246
Een grote pluim voor makelaar Andre.Een makelaar die meedenkt en de belangen van zijn klanten ter harte neemt. Korte lijnen hanteert en alles in het werk stelt de klant te helpen.Zekere een makelaar die er voor je is.Hartelijk dank Andre.
johan Flach
johan Flach
1645192742
Zeer goed geholpen door makelaar André .Een fijn iemand die weet wat hij doet.Ik weet voor welke makelaar ik de volgende keer gaat.
Ferry Kortleve
Ferry Kortleve
1640182468
We hebben ons huis laten taxeren door makelaar André wat zeer goed bevallen is. Vriendelijk, professioneel en prettig, snel contact waar dat nodig was. En niet te vergeten, ook nog eens tegen een vriendelijke tarief!Absoluut een aanbeveling waard!
Edwin Leeuwis
Edwin Leeuwis
1638889811
André is een hele fijne makelaar, goed bereikbaar en geeft nuchter, eerlijk en prettig advies. Daarbij kan hij snel leveren!Uit onze verkoop ontstond wat extra werk en dat heeft André gewoon opgepakt. Bovendien was hij erg flexibel, toen er wat druk op zat heeft hij zijn agenda omgegooid en is voor ons aan de slag gegaan. Ik zou André zeker aanbevelen als koop of verkoop makelaar!
metin xanthi
metin xanthi
1610049585
M dk
M dk
1608629892
Heel snel kunnen schakelen met André, hij denkt mee en legt duidelijk uit waar nodig. Kortom, aanrader!
Arco Molendijk
Arco Molendijk
1633984028
Hele fijne makelaar! Heeft meegedacht naar mogelijkheden en de taxatieservice is hartstikke goed. Meer dan respect voor alle hulp en service die ik heb gekregen. Ik raad deze makelaar aan iedereen aan
Inge Verstraten
Inge Verstraten
1617205553
Prima geholpen door deze makelaar. Nette afhandeling,alles volgens afspraak gegaan.
André is een hele fijne en eerlijke makelaar. Tot laat in de avond stond hij voor ons klaar. André kent de woningmarkt van IJsselmonde zeer goed en heeft ons met zijn kennis en goede adviezen ook kunnen behoeden voor het aankopen van een huis met gebreken. Wij zijn André erg dankbaar en raden hem iedereen aan!
S. Besems
S. Besems
1621332935
Ik had Andre nodig voor een taxatie van een woning die ik wilde kopen. Dankzij het snelle handelen van Andre had ik het rapport precies op tijd, waarvoor dank. Goed en snel contact, een aanrader!
Willemijn Looij
Willemijn Looij
1643274587
js_loader