Wilt u binnen twee minuten weten wat uw woning ongeveer waard is?

Met de gratis rekentool ontvangt u per e-mail een waarde indicatie van uw huis. Ik check online de benodigde informatie zoals het bouwjaar, het type woning en de woon- en perceeloppervlakte van uw huis.. Die informatie wordt vergeleken met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij u in de buurt.

Door onze online waarde indicatie kunt u beter een inschatting maken of het slim is om nu uw huis te verkopen en welke verkoopprijs u kunt verwachten. Wilt u precies weten wat je huis kan opbrengen bij de verkoop? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Makelaar André komt dan bij u langs en vertelt u de verwachte verkoopwaarde van uw woning.

Maak een afspraak

Let op: een online waardebepaling is geen taxatie. U heeft nog steeds een taxatierapport nodig voor de financiering van uw huis of het veranderen van uw hypotheek.

Makelaar Andre is een vriendelijke professionele taxateur die de tijd voor je heeft, en alles heeft geregeld in één dag.Echt top! En mocht ik mijn huis willen verkopen dan weer bij makelaar Andre.
Charlotte Jansen
Charlotte Jansen
11:10 14 Sep 21
Het contact verliep heel goed, en zeer professionele uitvoering van de taxatie. Als we ooit zouden gaan verkopen gaan we zeker in zee met andre.
john reijntjes
john reijntjes
19:50 17 Mar 21
Er werd snel contact opgenomen en het was ook heel snel geregeld. Helemaal top!
Rebecca Van Leeuwen
Rebecca Van Leeuwen
15:35 26 Mar 21
Fijne makelaar denkt met je mee, is professioneel en eerlijk! Ik zal hem in de toekomst zeker weer gebruiken mocht ik hem nodig hebben.
Goed betaalbaar en menselijk!!!
Ik raad hem zeker aan 🙏🏽
Inge Smita Verstraten
Inge Smita Verstraten
15:49 31 Mar 21
Goede, deskundige marktkennis en fijn contact. Makelaar André is zeker aan te bevelen!
Eline van der Wiel
Eline van der Wiel
19:47 17 Aug 21
Makelaar André is goed te bereiken en onderhoudt op een prettige manier het contact. André heeft de taxatie van onze woning vlot uitgevoerd. Tussen het eerste telefoontje en het afleveren van het taxatierapport in mijn mailbox zat nog geen week. Prijs is netjes. De volgende keer weet ik wie ik moet bellen; makelaar André.
Meester ten Voorde
Meester ten Voorde
14:38 23 Feb 21
Bij het eerste contact met Andre kregen we direct vertrouwen in zijn aanpak. Ook buiten de afspraken de afspraken om was Andre voor ons goed bereikbaar. Andre heeft ons in de verkoop echt ontzorgd. We waren aangenaam verrast door de openhuisdag die Andre georganiseerd had. Door de belangstelling merkte we dat Andre een brede doelgroep weet te bereiken. Andre heeft ons goed geadviseerd over hoe we de woning in de markt kunnen positioneren en de verkoopsprijs. Het resultaat van de verkoop heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij raden u makelaar Andre zeker aan.

Familie van Wijngaarden
Arie Van Wijngaarden
Arie Van Wijngaarden
19:25 03 Dec 20
If somethings goes different than planned, Andre will take responsibility and fix it.
Therese Wilhelmsen
Therese Wilhelmsen
20:41 02 Dec 20
André is een hele fijne en eerlijke makelaar. Tot laat in de avond stond hij voor ons klaar. André kent de woningmarkt van IJsselmonde zeer goed en heeft ons met zijn kennis en goede adviezen ook kunnen behoeden voor het aankopen van een huis met gebreken. Wij zijn André erg dankbaar en raden hem iedereen aan!
S. Besems
S. Besems
10:15 18 May 21
Hızlı Türk
Hızlı Türk
13:40 20 May 21
Anne-Lize
Anne-Lize
20:26 01 Nov 21
M dk
M dk
09:38 22 Dec 20
André is een betrouwbare en fijne makelaar. Ook in de communicatie is het altijd duidelijk en dat is erg fijn.
Johan Jansen
Johan Jansen
18:53 08 Dec 20
Hele fijne makelaar! Heeft meegedacht naar mogelijkheden en de taxatieservice is hartstikke goed. Meer dan respect voor alle hulp en service die ik heb gekregen. Ik raad deze makelaar aan iedereen aan
Inge Verstraten
Inge Verstraten
15:45 31 Mar 21
metin xanthi
metin xanthi
19:59 07 Jan 21
Faried Soerdjbali
Faried Soerdjbali
11:31 08 Dec 20
André heeft snel de taxatie uitgevoerd. Makelaar André heeft verstand van zaken en kan hem daarom zeker aanbevelen!
Gert de Vries
Gert de Vries
20:48 17 Dec 20
André is een hele fijne makelaar, goed bereikbaar en geeft nuchter, eerlijk en prettig advies. Daarbij kan hij snel leveren!Uit onze verkoop ontstond wat extra werk en dat heeft André gewoon opgepakt. Bovendien was hij erg flexibel, toen er wat druk op zat heeft hij zijn agenda omgegooid en is voor ons aan de slag gegaan. Ik zou André zeker aanbevelen als koop of verkoop makelaar!
Anneloes Reinders
Anneloes Reinders
13:15 10 Jun 21
André, hartelijk dank voor de goede service tijdens de verkoop van onze oude woning en aankoop van onze nieuwe woning.Ik zal deze makelaar zeker aanbevelen bij anderen.
Jordy Bauer
Jordy Bauer
15:58 30 Nov 20
Prettige en professionele makelaar. Reageert snel, adequaat en denkt goed mee. Aanrader.
HdL
HdL
17:30 29 Apr 21
André is een prettig persoon om mee te communiceren. Zeer professioneel!Bedankt André, voor al het geregel en uiteindelijk een topresultaat
Jasper Vos
Jasper Vos
14:03 14 Sep 21
Makelaar André heeft onze woning getaxeerd. Dat doet hij snel, vakkundig en tegen een scherp tarief. Zeker aan te bevelen!
Christian Aarnoudse
Christian Aarnoudse
20:16 13 Oct 21
robine haklander
robine haklander
10:18 26 Sep 20
Ik ken André van een eerdere transactie. Door zijn zeer persoonlijke benadering en meedenken toentertijd is hij bij mij als warm contact blijven hangen. Voor de recente taxatie-opdracht was hij dan ook de eerste die ik heb benaderd. Meteen een afspraak gepland. Maandag is hij langs geweest en vrijdag in dezelfde week had ik het rapport al in mijn mailbox. Van harte aanbevolen!
Cem Lafcı
Cem Lafcı
08:17 29 Oct 21
Goede, deskundige marktkennis en fijn contact. Makelaar André is zeker aan te bevelen!
Super snel een taxatie geregeld. Fijne communicatie voor en achteraf èn een attent presentje bij aankomst, daar scoor je punten mee! 😉 Bedankt Andre!
Amy Linkers
Amy Linkers
13:04 03 Dec 20
André is prettig in de omgang, reageert snel in denkt graag mee met zijn klant. Zeer goede ervaring gehad met zijn diensten.
Marnix Kornet
Marnix Kornet
17:37 23 Nov 21
Ik heb André leren kennen via mijn vorige huizenjacht. Toen wij in de zomer een aankoopmakelaar zochten en we hem daarvoor benaderden, kon hij de volgende dag al langskomen voor een gesprek en maakte tijd vrij voor de bezichtiging de dag erop. Het snelle schakelen en de goede (telefonische) bereikbaarheid hebben wij altijd gewaardeerd. André heeft ons geholpen aan onze droomwoning. Ik beveel hem zeker aan. Bedankt André!
Chenella Dewnarain
Chenella Dewnarain
07:20 08 Dec 20
tijmen van sinderen
tijmen van sinderen
20:41 07 Oct 21
André is een goede collega makelaar en weet van aanpakken.
Aart De Groot
Aart De Groot
19:26 27 Sep 20
Professionele & vooruitstrevende makelaar met verstand van zaken.
Noortje Blokland
Noortje Blokland
08:36 14 Oct 20
Prettig contact, snelle reactie en levering van het taxatierapport i.v.m. het oversluiten van mijn hypotheek.
Adrie Stehouwer
Adrie Stehouwer
08:01 20 Aug 21
Amber van den Berg
Amber van den Berg
18:51 11 May 21
Corinne Bruin
Corinne Bruin
09:14 17 Jul 21
Plien verschoor
Plien verschoor
09:23 17 Sep 21
Heel snel kunnen schakelen met André, hij denkt mee en legt duidelijk uit waar nodig. Kortom, aanrader!
Arco Molendijk
Arco Molendijk
20:27 11 Oct 21
Eerder een tegoedbon gewonnen bij makelaar André, door corona nog even moeten wachten.
Nu een mooi boek gekocht en binnen een paar minuten het tegoed ontvangen!

Wat in het vat zit verzuurt niet, bij makelaar André!