Uw ervaren makelaar in Dordrecht en omgeving

Heeft u het voornemen om uw woning in Dordrecht te verkopen? Of zoekt u een nieuwe woning in het altijd gezellige Dordt? Bij Makelaar André bent u verzekerd van deskundig advies en een eerlijke mening, ongeacht uw vraagstuk. Als lokale makelaar ken ik de woningmarkt in de omgeving als geen ander. Of het nu gaat om het vinden van de juiste koper voor uw huis of het ontdekken van uw ideale nieuwe thuis, ik sta voor u klaar met persoonlijke begeleiding en professioneel inzicht. Samen zorgen we ervoor dat uw aankoop- of verkoopproces soepel en succesvol verloopt.

Brainstorm met André

Makelaar andre

Uw woning verkopen in Dordrecht?

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Dan breekt er een spannende periode aan waarin er logischerwijs veel vragen op u af kunnen komen. En dat is uiteraard niet vreemd, u koopt immers niet dagelijks een woning. Met Makelaar André aan uw zijde bent u verzekerd van kundige begeleiding om uw woning onder de beste voorwaarden te verkopen.

Mijn werkwijze als verkoopmakelaar kenmerkt zich door vooral te kijken naar de mogelijkheden van uw woning. Samen bepalen we de doelgroep van het huis, waarbij het de kunst is om doelgericht uw woning aan de juiste koper te verkopen. Vervolgens stippelen we een verkoopstrategie uit om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt en de aandacht krijgt die het verdient. En uiteraard wordt u altijd op de hoogte gehouden gedurende het verkoopproces.


Bereken de waarde van uw woning: Gratis waardebepaling

Wilt u binnen enkele minuten weten wat uw woning ongeveer waard is bij verkoop? Met behulp van de gratis rekentool ontvangt u een waarde indicatie van uw eigendom. Ik kijk onder andere naar het bouwjaar, het type woning en het woningoppervlakte om u een nauwkeurige inschatting te geven.

Doe direct een online waardebepaling van uw woning.


Een woning kopen in Dordrecht

Heeft u voornemens om een woning te kopen in het altijd sfeervolle Dordrecht? Dan staat u voor tal van keuzes, waarbij het fijn kan zijn om professioneel advies en begeleiding van een ervaren aankoopmakelaar te ontvangen. Door mijn kennis van de huidige woningmarkt kan ik u voorzien van waardevolle inzichten en weet ik regelmatig in een eerdere fase al welke woningen te koop worden aangeboden. Vaak voordat ze op Funda worden gepresenteerd.

Daarnaast ondersteun ik u graag tijdens de onderhandelingen. Ik zal u voorzien van concrete oplossingen en geef u inzicht in de juridische zaken, zodat u met vertrouwen uw nieuwe woning kunt kopen. Ik sta graag voor u klaar bij het vinden van uw droomwoning. Ook na kantooruren!


Waarom Makelaar André

  • Goede communicatie en transparantie op de eerste plaats
  • Uitstekende kennis van de lokale markt in Dordrecht
  • Deskundig advies bij de aankoop of verkoop van uw woning
  • Ik hecht veel waarde aan een fijne samenwerking


Taxaties in Dordrecht

Heeft u een officiële taxatie nodig, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een hypotheek? Makelaar André is tevens een erkend taxateur. Hierdoor profiteert u van een alles-in-één service en ontvangt u altijd compleet advies.

Bij een woningtaxatie kijk ik onder andere naar de staat van het onderhoud, de functionele indeling, de ligging, de constructie en de mate van isolatie.

Vervolgens ontvangt u een door mij opgesteld taxatierapport, volledig gevalideerd door het NWWI. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie die voldoet aan de hoogste standaarden, wat essentieel is voor een soepele afhandeling bij elke bank of hypotheekverstrekker. Woningtaxatie Dordrecht? Makelaar André helpt u graag.


Uw deskundige makelaar in Dordrecht

Ongeacht uw vraag op het gebied van woning aan- of verkoop, sta ik u graag bij om u te voorzien van deskundig advies en een eerlijke mening. Of het nu gaat om het vinden van uw droomhuis, het verkopen van uw huidige woning, of een taxatie van uw pand, ik ben hier om u te begeleiden en te adviseren.

Ik hecht veel waarde aan een fijn contact en een vlekkeloze samenwerking. Zodat u met een tevreden gevoel terugblikt op de verkoop of aankoop van uw woning.

Brainstorm met André

Huis kopen of verkopen makelaar andre

Veelgestelde vragen aan Makelaar André in Dordrecht

Hoewel het mogelijk is om zelf te onderhandelen, kan een ervaren verkoopmakelaar u helpen bij het maximaliseren van de verkoopprijs en het behalen van de beste voorwaarden.

Documenten die nodig zijn voor de verkoop van een huis omvatten onder andere energielabel, eigendomsbewijzen, hypotheekinformatie, en eventuele bouwvergunningen of certificaten van conformiteit.

Een aankoopmakelaar kan uw wensen en eisen bespreken, actief op zoek gaan naar geschikte woningen, en u adviseren over de beste keuzes op basis van uw budget en voorkeuren.

Makelaar Andre
Makelaar Andre