Dé makelaar van Alblasserdam

Ervaart u problemen met het kopen of verkopen van uw woning of appartement? Loopt u uw droomwoning telkens mis of krijgt u de woning maar niet verkocht? Ontdek Makelaar André, de makelaar uit Alblasserdam. Persoonlijk, eerlijk en voor resultaat. “Een droom waarmaken, begint met ‘m te delen. Ik luister graag.”

Brainstorm met André

Makelaar andre

Verkoopmakelaar André uit Alblasserdam zorgt voor de maximale verkoopprijs en beste voorwaarden

Lukt het u maar niet om uw huis te verkopen? Zet u te hoog in met de verkoopprijs? Of komt u er maar niet uit met de voorwaarden van de kopers? Zomaar wat vragen waar u tegenaan loopt bij het mogelijk verkopen van uw woning of appartement. Ik help u als (verkoop)makelaar uit Alblasserdam met de verkoop van uw woning of appartement. Zullen we samen kijken naar uw wensen bij de verkoop van de woning? 

Mijn naam is André, de makelaar van Alblasserdam. Ik ben al geruime tijd actief binnen de makelaardij. Als geregistreerde makelaar in Alblasserdam heb ik de nodige ervaring met kopen en verkopen van woningen. Samen stellen we een wensenpakket op en maken we de beste voorwaarden voor het verkopen van uw huis. Het begint altijd met het bepalen van de verkoopprijs van de woning of appartement. Daar zet ik als verkoopmakelaar en tevens taxateur mijn kennis en ervaring voor in. Zo bepaal ik in samenspraak met u de meeste gunstige verkoopprijs.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen verkoopmakelaar Alblasserdam

Krijg een schatting van de waarde van uw huis in Alblasserdam met de gratis online waardebepaling

U overweegt om uw huis in de verkoop te zetten. Voordat het zover is, wilt u eerst een waardebepaling. Een online waardebepaling is simpelweg een prijsindicatie, gebaseerd op andere woningen in uw straat, die u richting geeft en doet beslissen om wel of niet uw huis te gaan verkopen.

Een indicatie van de waarde van uw huis ontvangen? Doe de online waardebepaling van uw huis binnen 2 minuten. Hoeveel is uw woning of appartement waard?

Bereken uw woningwaarde Makelaar andre online waardebepaling

Als aankoopmakelaar van Alblasserdam vergroot ik uw mogelijkheden

U hebt al een aantal keren interesse getoond in een nieuwe woning. Maar, meerdere keren kreeg u te horen: de woning is verkocht. ‘U mag één bod doen en wel voor morgen 09:00’ Ook dat is u niet onbekend. Het kopen van een nieuwe woning is er niet eenvoudiger op geworden. Veel vraag, minder aanbod. Als aankoopmakelaar in Alblasserdam zie ik ook dat dit de norm aan het worden is. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs voor een nieuwe woning en wanneer bied ik een verkoopbedrag die niet representatief is voor de woning. Dit soort vragen krijg ik steeds vaker. Want na vier keer ‘nee’ denkt u misschien de volgende woning is voor mij en biedt u een veel te hoog bedrag. 

Daarom ben ik als aankoopmakelaar in Alblasserdam de persoon die u helpt bij het kopen van uw nieuwe woning. Door mijn contacten met andere makelaars in de regio en geldverstrekkers, heb ik vaak meer informatie over woning. Mijn netwerk geeft u de voordelen, waardoor ik samen met u wensen op papier zet en de beste voorwaarden aanbiedt. Daar komt bij door mijn contacten, dat de kans groter wordt dat uw nieuwe bod voldoende wordt om de door uw gewenste woning te kopen. 

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van aankoopmakelaar André uw woning te kopen. Klaar om uw nieuwe woning te kopen?

Neem contact op met André Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen nieuwe woning meer mis! Weet als één van de eerste welke woningen er online komen. Nog voordat ze op Funda komen, heb ik als makelaar Alblasserdam de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod.

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Uw huis kopen of verkopen in Alblasserdam met Makelaar André 

Of u nu een huis of woning wilt kopen of verkopen in Alblasserdam. Makelaar André helpt u zowel als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de makelaardij weet ik als geen ander wat de beste voorwaarden zijn voor het kopen of verkopen van uw woning of appartement. Uiteraard kom ik kom graag bij u langs om u alles te vertellen over de mogelijkheden en krijg ik direct een indruk van uw woning of appartement. 

Wilt u uw huis of appartement verkopen? Probeer mijn 3 maanden proefverkopen actie. Verkoop ik uw woning of appartement binnen 3 maanden, dan betaalt u helemaal niets aan mij. Klaar om te kopen of te verkopen? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden voor een hypotheek, koop of verkoop?

Brainstorm met André Huis kopen of verkopen makelaar andre

Makelaar Andre
Makelaar Andre