Dé makelaar van Papendrecht

Ervaart u problemen met het kopen of verkopen van uw woning of appartement? Loopt u uw droomwoning telkens mis of krijgt u de woning maar niet verkocht? Ontdek Makelaar André, de makelaar van Papendrecht. Persoonlijk, eerlijk en voor resultaat. “Een droom waarmaken, begint met ‘m te delen. Ik luister graag.”

Brainstorm met André

Makelaar andre

Verkoopmakelaar Papendrecht levert jou de maximale verkoopprijs en beste voorwaarden op 

Uw huis verkopen met een makelaar in Papendrecht? Waar moet u op letten bij het verkopen van uw huis of appartement? Vaak hoor ik dat het maar niet opschiet met de verkoop van een woning. De prijs is te hoog, of de voorwaarden kloppen niet. Als verkoopmakelaar in Papendrecht help ik bij de verkoop van uw woning. Laten we allereerst kijken naar uw verkoopkansen. Wanneer bent u tevreden? Welke verkoopprijs heeft u nodig? Welke voorwaarden zijn van toepassing, binnen welk tijdsbestek kunt u de woning vrij geven. Alles op een rij maakt dat tot een pakket aan verkoopargumenten om het verschil te maken bij de verkoop van de woning. 

Zodra uw wensenpakket op tafel ligt kan ik voor u kijken wat de maximale verkoopwaarde is van uw huis. Door jaren ervaring schat ik de waarde van woning op een realistisch bedrag in. Dit helpt u bij een competitief bod. Na een indicatie van uw woning of appartement en een rondje door de wijk geef ik u een realistische en eerlijke verkoopprijs die goed in de markt past.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Wat is mijn huis waard in Papendrecht? 

Wilt u weten wat de verkoopwaarde is van uw woning, voordat u overweegt om de woning te koop te zetten? Voor het zover is wilt u een indicatie van de mogelijkheden van de verkoopwaarde. Bij een online waardebepaling spreken we van een indicatie. Een indicatie die gebaseerd is op verschillende vergelijkbare woningen bij u uit de buurt. Een aantal referentie huizen bepalen de mogelijke waarde van uw woning.

Wilt u weten wat uw woningwaarde is? Vraag de gratis online waardebepaling aan van uw huis in 2 minuten. Wat is de waarde van uw woning of appartement?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Als aankoopmakelaar van Papendrecht vergroot ik de mogelijkheden op uw gedroomde woning

Al een aantal keer uw droomhuis misgelopen? Vind u het lastig om een goed bod te doen? Bang om teveel te betalen? Dat soort vragen hoor ik dagelijks van mensen die proberen een huis te kopen. Het kopen van een huis, is steeds vaker een grote uitdaging. Dat komt door het kleine aanbod en de vele vraag. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs en spreken we van goede voorwaarden? Deze signalen vang ik dan ook continu op. Want na vier keer ‘nee’ denkt u misschien de volgende woning is voor mij en biedt u een veel te hoog bedrag. 

Als aankoopmakelaar in Papendrecht help ik u bij het kopen van een woning. Een groot netwerk met geldverstrekkers en makelaars zorgen dat uw kansen vergroot worden. Hierdoor kan ik een goed beeld krijgen welke verkoopprijs geboden dient te worden en welke voorwaarde gunstig zijn voor de verkopers. Weten waarom u meer kansen heeft?

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van  aankoopmakelaar André uw woning te kopen. Klaar om uw nieuwe woning te kopen?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen nieuwe woning meer mis in Papendrecht! Weet als één van de eerste welke woningen er online komen. Nog voordat ik ze op Funda zet, heb ik de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod. 

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Uw huis kopen of verkopen in Papendrecht met Makelaar André

Wilt u uw huis kopen of verkopen in Papendrecht? Als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar help ik u bij de koop of verkoop. Samen met u zorg ik voor de beste voorwaarden en de beste verkoopwaarde. Of een goed bod waarmee u uw gedroomde woning koopt. Met mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kom ik graag bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken. Krijg ik gelijk een idee van uw huis of appartement. 

Probeer mijn 3 maanden proefverkopen actie. Verkoop ik de woning binnen 3 maanden? Dan betaalt u helemaal niets. Klaar om uw huis te kopen of te verkopen? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden voor een hypotheek, koop of verkoop?

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre