Dé makelaar van Papendrecht

Papendrecht is een sfeervolle plaats nabijgelegen aan Alblasserdam. Met een unieke cultuur, geschiedenis en karakter is het een interessante plek om te bezoeken, maar zeker ook om te wonen. Dankzij mijn ervaringen in de regio ken ik de woningmarkt in Papendrecht en kan ik u op een professionele en persoonlijke wijze bijstaan tijdens het aankoop- en verkoopproces.

Brainstorm met André

Makelaar andre

Verkoopmakelaar Papendrecht levert jou de maximale verkoopprijs en beste voorwaarden op 

Uw huis verkopen met een makelaar in Papendrecht? Waar moet u op letten bij het verkopen van uw huis of appartement? Vaak hoor ik dat het maar niet opschiet met de verkoop van een woning. De prijs is te hoog, of de voorwaarden kloppen niet. Als verkoopmakelaar in Papendrecht help ik bij de verkoop van uw woning. Laten we allereerst kijken naar uw verkoopkansen. Wanneer bent u tevreden? Welke verkoopprijs heeft u nodig? Welke voorwaarden zijn van toepassing, binnen welk tijdsbestek kunt u de woning vrij geven. Alles op een rij maakt dat tot een pakket aan verkoopargumenten om het verschil te maken bij de verkoop van de woning. 

Zodra uw wensenpakket op tafel ligt kan ik voor u kijken wat de maximale verkoopwaarde is van uw huis. Door jaren ervaring schat ik de waarde van woning op een realistisch bedrag in. Dit helpt u bij een competitief bod. Na een indicatie van uw woning of appartement en een rondje door de wijk geef ik u een realistische en eerlijke verkoopprijs die goed in de markt past.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Waarom Makelaar André?

  • Dankzij mijn marketing-achtergrond kan ik u helpen bij het op de markt zetten van de woning
  • Het is mijn doel om uw belangen op een persoonlijke wijze te behartigen
  • Verkoop, aankoop en taxatie komen samen. Drie expertises onder één dak
  • Jarenlange ervaring in de regio Alblasserdam. Hierdoor ben ik ook een ervaren makelaar Papendrecht.

Huis verkopen Papendrecht

Bent u van plan om uw huis te koop aan te bieden? Bij Makelaar André sta ik u graag bij tijdens deze bijzondere periode, waarin er verschillende zaken om de hoek komen kijken. Ik help u graag bij het zo goed mogelijk op de markt zetten van de woning. Hieronder vallen handelingen als: fotografie, het formuleren van een verkoop- en marketingstrategie en het begeleiden van potentiële kopers.

Dankzij mijn netwerk in de regio, in combinatie met mijn marketing-achtergrond, kan ik u uiteraard bij bovenstaande handelingen begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat we uw woning verkopen onder de best mogelijke voorwaarden.

Wilt u weten wat uw woningwaarde is? Vraag de gratis online waardebepaling aan van uw huis in 2 minuten. Wat is de waarde van uw woning of appartement?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Huis kopen Papendrecht

Wonen in Papendrecht en andere Drechtsteden is zeer in trek. De regio kent een unieke historie en biedt verschillende mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een koopwoning of appartement, bent u bij Makelaar André op de juiste plaats. Met jarenlange ervaring kennen wij de regio en woningmarkt op ons duimpje.

Daarnaast ben ik regelmatig op de hoogte van woningen die binnenkort te koop worden aangeboden. Zo kan ik u op een gedegen wijze begeleiden bij de aankoop van een woning die voldoet aan uw wensen. Woning kopen Papendrecht? Makelaar André staat voor u klaar!

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van  aankoopmakelaar André uw woning te kopen. Klaar om uw nieuwe woning te kopen?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen nieuwe woning meer mis in Papendrecht! Weet als één van de eerste welke woningen er online komen. Nog voordat ik ze op Funda zet, heb ik de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod. 

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Taxatie Papendrecht

“Hoeveel is mijn woning eigenlijk waard?” Hoor ik van veel van mijn klanten. En logisch, het is een vraag die direct de mogelijkheden voor het kopen van een nieuwe woning kunnen beantwoorden. Als erkend taxateur kan ik u uiteraard gedegen antwoord geven op de vragen die u heeft.

Voor een gevalideerd taxatierapport vanuit het validatie-instituut NWWI bent u bij Makelaar André aan het juiste adres. Ik ben in het bezit van de benodigde papieren om een erkende taxatie uit te voeren. Mede dankzij mijn ervaringen kan ik u daarnaast ook op financieel en bouwkundig niveau te woord staan.

Uw huis kopen of verkopen in Papendrecht met Makelaar André

Wilt u uw huis kopen of verkopen in Papendrecht? Als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar help ik u bij de koop of verkoop. Samen met u zorg ik voor de beste voorwaarden en de beste verkoopwaarde. Of een goed bod waarmee u uw gedroomde woning koopt. Met mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kom ik graag bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken. Krijg ik gelijk een idee van uw huis of appartement. 

Probeer mijn 3 maanden proefverkopen actie. Verkoop ik de woning binnen 3 maanden? Dan betaalt u helemaal niets. Klaar om uw huis te kopen of te verkopen? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden voor een hypotheek, koop of verkoop?

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre