Specialist taxatie in regio Papendrecht

Wilt u de waarde van uw huis weten? Een taxatie geeft u een overzicht van de belangrijkste gegevens van uw woning. Een taxatierapport heeft u nodig bij de aankoop of verkoop van een huis, maar ook bij het afsluiten of verhogen van een hypotheek en meer. Dat wilt u natuurlijk door een ervaren professional laten uitvoeren. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Laat uw woning taxeren door André. Ik ben geregistreerd taxateur in regio Papendrecht en help u graag met de taxatie van uw huis. Met een deskundige en onafhankelijke blik geef ik u een realistische inschatting van de waarde van uw huis, volgens de eisen van het NWWI. Daarbij kijk ik niet alleen naar de grootte en indeling van uw woning, maar ook naar de gunstige ligging, staat van onderhoud en energiezuinigheid.

Wilt u meer weten over wat taxatie inhoudt, of bent u klaar om een afspraak te maken?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Huis taxatie Papendrecht: wat is mijn huis waard?

Bij de taxatie van uw huis, onderzoek ik wat uw huis of appartement waard is. Daar komt veel bij kijken. In het taxatierapport vermeld en beschrijf ik de belangrijke kwaliteiten van uw woning, waaronder de gunstige ligging t.o.v. faciliteiten, de grootte en indeling, de aanwezigheid van een tuin of garage en de staat van onderhoud. Op basis hiervan maak ik een realistische schatting van de verkoopwaarde van uw huis.

De online waardebepaling van uw huis is niet altijd de exacte taxatiewaarde van uw huis

Overweegt u om een huis te (ver)kopen? Voordat het zover is, wilt u natuurlijk eerst een waardebepaling. Dat kan! Met een online waardebepaling krijgt u een prijsindicatie gebaseerd op andere woningen in uw straat, die u richting geeft en helpt beslissen om wel of niet uw huis te gaan verkopen. 

Voordat ik uw huis taxeer, kunt u alvast een schatting krijgen van de waarde van uw huis met mijn gratis online waardebepaling. Dat is alvast een stap in de goede richting!

Doe de gratis waardebepaling

Taxatie André

Taxatie van uw woning door een ervaren specialist

Laat u uw woning taxeren door een ervaren specialist? Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Een goed gesprek is de eerste stap in het realiseren van uw woonambities. Kies voor André, de gespecialiseerde taxateur in omgeving Papendrecht.

André staat voor betrokkenheid en een persoonlijke benadering bij elke klant. Ik ben zes dagen in de week bereikbaar en sta klaar om voor u aan de slag te gaan.

Hoe voer ik een taxatie uit in Papendrecht?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Papendrecht?

Bent u benieuwd wat André voor u kan betekenen? Laten we een afspraak maken en uw situatie doornemen.

Neem contact op

Makelaar Andre
Makelaar Andre