Taxeren: zo helpt Makelaar André u daarmee!

Wat is de woning waard? Dat is een belangrijke vraag als u op het punt staat uw woning te verkopen. Of op het punt staat een woning te kopen. Als geregistreerd taxateur geef ik u een helder antwoord. Met oog voor de markt en de kwaliteiten van uw woning, zorgvuldig onderbouwd. Zo werkt dat.

Plan uw taxatie

1. VOORBEREIDING
Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

2. OPNAME
Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte en inhoud van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

3. VERSLAGLEGGING
Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

4. WAARDERING
De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie andere, vergelijkbare (verkochte) woningen in de omgeving.

5. TOELICHTING
U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat Makelaar André voor u kan betekenen? Laten we een afspraak maken en uw situatie bespreken.

Een goed gesprek kan u helpen de eerste stap te zetten in het realiseren van uw woonambities. Ik kom graag bij u langs!