Taxeren: zo helpt Makelaar André u daarmee!

Wat is de woning waard? Dat is een belangrijke vraag als u op het punt staat uw woning te verkopen. Of op het punt staat een woning te kopen. Als geregistreerd taxateur geef ik u een helder antwoord. Met oog voor de markt en de kwaliteiten van uw woning, zorgvuldig onderbouwd. Zo werkt dat.

Plan uw taxatie

Stappen woning taxatie

1. VOORBEREIDING

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

2. OPNAME

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte en inhoud van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

3. VERSLAGLEGGING

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

4. WAARDERING

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie andere, vergelijkbare (verkochte) woningen in de omgeving.

5. TOELICHTING

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd?

Een goed gesprek kan u helpen de eerste stap te zetten in het realiseren van uw woonambities. Ik kom graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en ik bel u terug om een afspraak te maken.

Makelaar Andre
Makelaar Andre