Dé makelaar van Zwijndrecht

Ervaart u problemen met het kopen of verkopen van uw woning of appartement in Zwijndrecht? Loopt u uw droomwoning telkens mis of krijgt u de woning maar niet verkocht? Ontdek Makelaar André, de makelaar van Zwijndrecht. Persoonlijk, eerlijk en voor resultaat. “Een droom waarmaken, begint met ‘m te delen. Ik luister graag.”

Brainstorm met André

Makelaar andre

Verkoopmakelaar Zwijndrecht levert u de maximale verkoopprijs en beste voorwaarden op 

Krijgt u uw huis maar niet verkocht in Zwijndrecht? Twijfelt u over de verkoopprijs of weet u niet hoe u de beste verkoopvoorwaarden geformuleerd krijgt? Dat zijn veel voorkomende problemen bij het verkopen van de woning. Een ergernis, want u heeft wellicht al een nieuwe woning gekocht en komt met een dubbele hypotheek te zitten. Als verkoop- en aankoop makelaar in Zwijndrecht help ik u bij de verkoop van uw huis of appartement. 

Samen kijken we naar uw wensen en maken zorgen we voor de beste voorwaarden. Daarnaast kijken we naar een realistisch verkoopprijs voor u en de koper. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar weet ik de maximale verkoopprijs voor uw woning samen te stellen. Een goede prijs voor koper en verkoper, dat is mijn uitgangspunt. 

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Waardebepaling van uw huis in Zwijndrecht

Als u overweegt uw huis of appartement te verkopen, dan kunt u een online waardebepaling doen. De waardebepaling geeft u binnen twee minuten een indicatie van de woningwaarde. De indicatie is gebaseerd op een aantal referentiewoningen bij uw in de straat. Dit is dus niet de werkelijke waarde van uw woning.

Wilt u weten wat uw woningwaarde is? Vraag de gratis online waardebepaling aan van uw huis in 2 minuten. Wat is de waarde van uw woning of appartement?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Als aankoopmakelaar van Zwijndrecht vergroot ik de mogelijkheden op uw gedroomde woning

Vind u het lastig om een realistisch bod te plaatsen voor een woning? Onzeker te zijn of u niet te veel biedt, maar tegelijkertijd bang zijn uw droomwoning wederom mis te lopen? Die onzeker kom ik dagelijks tegen als ik mensen ontmoet die graag een huis willen kopen. Als aankoopmakelaar weet ik als geen anders dat het voor u ingewikkeld is om een eerlijke prijs te bepalen en goede voorwaarden voor te stellen. 

Ik help u als aankoopmakelaar in Zwijndrecht bij het kopen van een woning. Dankzij een groot netwerk aan geldverstrekkers en makelaars weet ik als één van de eerste welke woning er te koop staan. Daarnaast zorg ik, dankzij de korte lijntjes, dat een volgend bod tegen het realistisch bod ligt. De voorwaarden stemmen we af met de verkopende partij. Hierdoor neemt de kans op ‘deal’ aannemelijk toe. 

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van aankoopmakelaar André eindelijk de gedroomde woning te kopen. Klaar om raak te slaan?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen nieuwe woning mis in Zwijndrecht! Weet als één van de eerste welke woningen er online komen. Nog voordat ik ze op Funda zet, heb ik de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod.

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Uw huis kopen of verkopen in Zwijndrecht met Makelaar André

Is de moed u in de schoenen gezakt? Tijd om met behulp van de aankoopmakelaar een woning te kopen. Lukt het u niet om de woning te kopen? Of wilt u zo snel mogelijk van de woning af omdat u anders met twee huizen zit? Als verkoopmakelaar helpt André de makelaar van Zwijndrecht bij het verkopen van uw huis. 

Probeer mijn 3 maanden proefverkopen actie. Verkoop ik de woning binnen 3 maanden? Dan betaalt u helemaal niets. Klaar om uw huis te kopen of te verkopen? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden voor een hypotheek, koop of verkoop?

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre