Dé makelaar van Zwijndrecht

Zwijndrecht is een gezellige en sfeervolle stad in Zuid-Holland, ten zuiden van Rotterdam. De stad biedt veel woonmogelijkheden en is daarom een interessante plaats om te wonen. Nabijgelegen aan het bekende Drierivierenpunt, het drukst bevaren punt in Nederland, is er altijd wat te beleven. Uiteraard behoort Zwijndrecht tot mijn werkveld. Dankzij mijn ervaring in de regio weet ik als geen ander wat er speelt op de woningmarkt in Zwijndrecht. Ik begeleid u dan ook graag tijdens het verkoop- en aankoopproces van een woning in deze mooie stad.

Brainstorm met André

Makelaar andre

Waarom Makelaar André?

  • Woningverkoop, woningaankoop en woningtaxatie onder één dak
  • Persoonlijke benadering en uw belangen op de eerste plaats
  • Brede kennis aan marketing, dankzij mijn marketing-achtergrond
  • Jarenlange ervaring in de regio Alblasserdam. Hierdoor ben ik ook een ervaren makelaar Zwijndrecht.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Huis kopen Zwijndrecht

Het kopen van een huis. Een bijzonder moment in uw leven. Het is dan ontzettend prettig als een ervaren aankoopmakelaar u bijstaat tijdens de financiële en juridische handelingen. Het komt natuurlijk niet dagelijks voor dat u een woning koopt, dus is het fijn als de barrières en lastige handelingen voor u uit handen worden genomen.

Als erkend aankoopmakelaar beschik ik over de juiste portie kennis op de lokale woningmarkt. Dankzij mijn brede netwerk aan connecties kan ik u snel op de hoogte brengen van nieuwe woningen die te koop worden aangeboden. Graag help ik u bij het selecteren van een aanbod aan huizen dat voldoet aan uw wensen. Woning kopen in Zwijndrecht? Makelaar André staat voor u klaar!

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van aankoopmakelaar André eindelijk de gedroomde woning te kopen. Klaar om raak te slaan?

Neem contact op met André

Makelaar andre online waardebepaling

Huis verkopen Zwijndrecht

Bent u van plan om uw woning te koop aan te bieden in Zwijndrecht? Een spannende maar bijzondere fase in uw leven. Uiteraard wilt u de woning op een zo goed mogelijke wijze verkopen. Als erkend NVM-verkoopmakelaar heb ik een brede scholing achter de rug.

Hierdoor ben ik op de hoogte van de diverse ontwikkelingen op de woningmarkt en weet ik, mede dankzij mijn marketing-achtergrond, op welke manier we de woningen op een efficiënte wijze kunnen presenteren. Ik help u bij het op de markt zetten van uw woning, het verzorgen van de fotografie, het uitstippelen van de verkoopstrategie en het communiceren via verschillende middelen. Onze makelaar Zwijndrecht uw woning graag de aandacht die het verdient.

Wilt u weten wat uw woningwaarde is? Vraag de gratis online waardebepaling aan van uw huis in 2 minuten. Wat is de waarde van uw woning of appartement?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen nieuwe woning mis in Zwijndrecht! Weet als één van de eerste welke woningen er online komen. Nog voordat ik ze op Funda zet, heb ik de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod.

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Uw huis kopen of verkopen in Zwijndrecht met Makelaar André

Is de moed u in de schoenen gezakt? Tijd om met behulp van de aankoopmakelaar een woning te kopen. Lukt het u niet om de woning te kopen? Of wilt u zo snel mogelijk van de woning af omdat u anders met twee huizen zit? Als verkoopmakelaar helpt André de makelaar van Zwijndrecht bij het verkopen van uw huis. 

Probeer mijn 3 maanden proefverkopen actie. Verkoop ik de woning binnen 3 maanden? Dan betaalt u helemaal niets. Klaar om uw huis te kopen of te verkopen? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden voor een hypotheek, koop of verkoop?

 

Taxatie Zwijndrecht

Wanneer u op het punt staat om uw woning te koop aan te bieden vraagt de geldverstrekker in de meeste gevallen om een taxatie, uitgevoerd door een erkend taxateur. Voor een gevalideerd taxatierapport vanuit het validatie-instituut NWWI bent u bij Makelaar André aan het juiste adres. Ik ben in het bezit van de benodigde papieren om een erkende taxatie uit te voeren. Mede dankzij mijn ervaringen kan ik u daarnaast ook op financieel en bouwkundig niveau te woord staan.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan, om meer te weten te komen over mijn dienstenpakket. Tevens sta ik altijd open om kennis met u te maken, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre

Makelaar Andre
Makelaar Andre