Uw betrouwbare makelaar

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare makelaar die u deskundig kan begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning? Bij Makelaar André bent u aan het juiste adres. Als betrokken makelaar hecht ik veel waarde aan een prettige samenwerking om een optimaal resultaat voor uw vraagstuk te realiseren. Met jarenlange ervaring en diepgaande ennis van de lokale vastgoedmarkt.

Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of overweegt uw huidige woning te verkopen, ik sta voor u klaar met deskundig advies en een eerlijke mening.

Over Makelaar André

Als ervaren makelaar ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in en rondom de lokale woningmarkt. Mijn passie voor vastgoed en wonen vormt de kern van mijn dienstverlening. Of u nu overweegt uw woning te verkopen, op zoek bent naar uw droomhuis of een professionele taxatie wilt laten uitvoeren, ik sta voor u klaar.

In de onderstaande video’s vertel ik u graag meer over mijn werkwijze als verkoopmakelaar en taxateur.

Uw huis verkopen met Makelaar André

Bij makelaar André starten we met een vrijblijvend adviesgesprek voor de verkoop van uw woning. De woning wordt vervolgens opgenomen qua maatvoeringen, bouwkundige informatie en energetische kenmerken.

Daarnaast geef ik advies over de waarde van de woning en over de kosten voor de verkoop. Na het gesprek ontvangt u een compleet voorstel en bij akkoord kunnen we de verkoop starten. We brengen in kaart welke doelgroep potentiële kopers kunnen zijn en stippelen een sterke marketingstrategie uit om de woning goed in beeld te brengen. De woning wordt online op alle websites verzonden via mijn WhatsApp alert en verspreid op social media.

Vervolgens plan en begeleid ik tevens de bezichtigingen, voer ik vervolggesprekken en onderhandeling ik namens u. Na de mondelinge afspraak wordt alles in een koopcontract verwerkt en ondertekend. Bij financieringsakkoord volgt als laatste de sleuteloverdracht.

Taxatieproces bij Makelaar André

Het taxatieproces van Makelaar André omvat enkele belangrijke stappen. Dat begint bij een grondige analyse van de woning. Wij werken dit uit in een NWWI gevalideerd rapport. Hierin verwerken we foto’s die in de woning zijn genomen. In het rapport staat ook informatie over het perceel waarop de woning is gelegen, zoals informatie over de bodem, fundering, bestemming en omgeving. De woning wordt tevens opgenomen qua oppervlakte en andere ruimte. We nemen het energielabel op en indien aanwezig wordt een bouwkundig rapport verwerkt in de taxatie.

Het gehele rapport bestaat vervolgens uit een analyse van uw woning in relatie tot referenties die vergelijkbaar zijn met uw huis. Het geheel wordt, nadat het rapport compleet is aangeboden, gecontroleerd of het voldoet aan de richtlijnen. Vervolgens kan het worden verzonden naar de bank of financieringsinstelling voor de hypotheekaanvraag.

Andre makelaar

Kan ik u nog ergens anders mee helpen?

Neem via onderstaande knop contact op met André of bel en mail gerust.

Neem contact met mij op

Over Makelaar André

Uw huis verkopen met makelaar Andre

Taxatieproces bij makelaar Andre

Wilt u binnen twee minuten weten wat uw woning ongeveer waard is?

Met de gratis rekentool ontvangt u eenvoudig per mail een waarde-indicatie van uw huis. Ik check online de benodigde informatie van uw huis. Denk aan het bouwjaar, type woning en het woon- en perceeloppervlakte.

Die informatie vergelijk ik met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij u in de buurt. Voor onze online waarde indicatie kunt u beter een inschatting maken of het nu slim is om uw huis te verkopen en welke verkoopprijs u kunt verwachten.

 

Gratis Whatsapp woningalert!

Het werkt als volgt: Stuur een Whatsapp met uw naam naar 06 – 8686 8568 en u bent aangemeld.

Meld u nu gratis aan!
Makelaar Andre
Makelaar Andre