1. WhatsApp woning alert

Als eerste het nieuwste woningaanbod zien. Dat lijkt soms bijna onmogelijk. Huizen zijn al verkocht voordat ze op Funda staan. Hoe blijft u dan toch op de hoogte van nieuwe woningen? Makelaar André heeft een grote groep woningzoekers direct onder de knop. Letterlijk. Als uw woning is aangemeld, ontvangen zij als eerste een melding via Whatsapp. Dit is een unieke dienst in de regio. Zo zorgen wij dat uw woning snel onder de aandacht komt van een grote groep regionale woningzoekers.

2. Social Media Planning

Social media. Iedereen gebruikt het. Van jong tot oud. Daarom zet Makelaar André zijn kennis en kunde van deze digitale wereld graag voor u in. Door ook via social media te adverteren, brengen we uw huis onder de aandacht van de juiste doelgroepen. Als gecertificeerde Makelaar van Morgen helpt André u met een effectieve social media strategie. Dankzij de training door Mark Bongers en Frank Schoones kunt u rekenen op een gegarandeerd resultaat!

3. Woning presentatie

De presentatie van uw woning is een belangrijk aspect van de verkoop. Foto’s zijn daarbij uiteraard vanzelfsprekend. Maar ook hierbij gaat Makelaar André graag een stapje verder. Foto’s geven natuurlijk een goed beeld, maar zeker geen compleet beeld. Hoe zit het bijvoorbeeld met de indeling van het huis en hoe is het huis gesitueerd in de buurt? Met een paar slimme stappen geven we de nieuwe eigenaren van uw huis een compleet beeld. Wat we dan precies doen? Dat leggen we hieronder uit.

Plattegrond van elke verdieping

Tijdens het maken van de foto’s nemen we direct alle maten van uw woning op. Deze gebruiken we om plattegronden met de actuele maatvoering te maken. Zo krijgen woningzoekers dus een compleet beeld van de indeling en inrichtingsmogelijkheden van uw woning.

360 graden fotografie

Soms wil je een ruimte kunnen ervaren. Zoals de keuken, woonkamer of badkamer. Om die beleving te bieden, maken wij standaard een aantal 360-graden foto’s van uw woning. Zo geven we woningzoekers een duidelijk beeld van de sfeer en het formaat van uw woning.

Unieke dronebeelden van de woning en de omgeving

Een woning is één, maar de omgeving waar het in staat is minstens zo belangrijk. Daarom maken we van elke woning die wij verkopen ook altijd opnames met een drone. Dit geeft natuurlijk een beeld van hoe de woning op het perceel staat, maar geeft ook een goed beeld van groenstroken, speeltuintjes en andere bezienswaardigheden in uw buurt.

4. Woondossier

Het Woondossier is de nieuwste toevoeging aan ons dienstenpakket. Met het woondossier hebben u en de potentiele kopers van uw woning alle informatie voor handen. Wij houden namelijk van het maken van goed geïnformeerde beslissingen. In het Woondossier ziet u bijvoorbeeld hoe de vraagprijs voor uw woning tot stand is gekomen en wat de vraagprijs was van vergelijkbare woningen in uw buurt. Ook koppelen we een waarde aan concrete verbeteringen aan uw huis, zoals een uitbouw, dakkapel of nieuwe badkamer. Naast alle informatie over uw woning, vindt u in het Woondossier ook alle actuele informatie uit uw buurt. Bijvoorbeeld over bestemmingsplannen, demografische gegevens en marktcijfers. Allemaal beschikbaar via één online portaal.

Benieuwd hoe dat er uit ziet?

5. Aan de gang met ons verkoopplan?

Nu u weet wat ik voor u kan betekenen, kom ik graag met u in contact om te vertellen hoe ik u van dienst kan zijn. Laat hieronder uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, ik ben van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.

Makelaar Andre
Makelaar Andre