Wilt u binnen twee minuten weten wat uw woning ongeveer waard is?

Met de gratis rekentool ontvangt u per e-mail een waarde indicatie van uw huis. Ik check online de benodigde informatie zoals het bouwjaar, het type woning en de woon- en perceeloppervlakte van uw huis.. Die informatie wordt vergeleken met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij u in de buurt.

waardebepaling 2 minuten

Door onze online waarde indicatie kunt u beter een inschatting maken of het slim is om nu uw huis te verkopen en welke verkoopprijs u kunt verwachten. Wilt u precies weten wat je huis kan opbrengen bij de verkoop? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Makelaar André komt dan bij u langs en vertelt u de verwachte verkoopwaarde van uw woning.

Maak een afspraak

Let op: een online waardebepaling is geen taxatie. U heeft nog steeds een taxatierapport nodig voor de financiering van uw huis of het veranderen van uw hypotheek.

Prettig contact, reageert snel en zeer behulpzaam.
Mark van wijk
Mark van wijk
1663329185
Hele fijne makelaar! Duidelijk, snelle communicatie en acties! Aanrader!
Jaco Tijssen
Jaco Tijssen
1671651652
Wij maken met ons hypotheek-en verzekeringskantoor regelmatig gebruik van de diensten van makelaar Andre. Hierbij ligt de nadruk op het uitvoeren van taxaties. We zijn zeer content met de wijze waarop hij deze uitvoert. Dit met een persoonlijke en klantvriendelijke handelswijze.
Emkoo Koole
Emkoo Koole
1676642998
André heeft voor mij mijn koopwoning getaxeerd, fijne en snelle manier van communiceren en afhandeling. En niet te vergeten, niet duur! Bedankt!
Laura Keun
Laura Keun
1663509282
NWWI gevalideerde taxatie gedaan voor de bank . Perfect onderbouwd rapport. Zeer tevreden. Werkt snel en afspraken snel gemaakt na 1e contact
Jules Hosselet
Jules Hosselet
1680202866
Super aardige professionele heer.Chocotastisch
Vriendelijke makelaar die snel handelt. Bedankt André!
Tim de Wilde
Tim de Wilde
1679940841
Persoonlijk en deskundigIk kwam bij toeval in contact met Makelaar Andre en vanaf het begin was duidelijk dat Andre anders werkt dan veel andere makelaars. Denken vanuit en met mij als klant en met duidelijke voorwaarden vooraf. Geen verrassingen. En met snelle reactie/afhandeling.
Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker aanbevolen!
krg kralingen
krg kralingen
1675849638
Ik heb een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, rustig, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en je word heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. En zelfs na de aankoop helpt de makelaar Andre je nog. Een echte aanrader! Hier zouden een hoop makelaars een voorbeeld aan kunnen nemen.
Bram Baaij
Bram Baaij
1688881141
Fijn contact met André. Hij komt afspraken na en is betrouwbaar.
Leanne
Leanne
1686568699
In een woord Top! Alles keurig geregeld , reageert snel goede communicatie en een sympathieke ,fijne makelaar!
bepppie velden
bepppie velden
1694630335
Makelaar Andre gevraagd voor een taxatierapport.Wat een snelle , professionele en duidelijke samenwerking was dit!Er waren wat onduidelijkheden bij mij en mijn man , dit heeft Andre gelijk met ons opgepakt.Als wij in de toekomst een Makelaar moeten inschakelen zal dit wederom Makelaar Andre worden.
carina prent
carina prent
1664452121
Prima geholpen door deze makelaar. Nette afhandeling,alles volgens afspraak gegaan.
Op korte termijn heeft André een taxatie kunnen doen en het rapport hiervan in orde gemaakt. Dit is snel maar secuur gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Een hele aardige directe makelaar. Ons huis is heel goed getaxeerd.Papieren snel in huis.
JET TEN CATE
JET TEN CATE
1693385924
Ons huis was heel snel verkocht door Makelaar Andre zijn inzicht, vakbekwaamheid en goede contacten tijdens de verkoop. Ik kan Andre aan een ieder aanbevelen.
Andre heeft alles snel en goed geregeld. Ontzorgt, straalt vertrouwen uit en het contact was supergoed.
Willem van Eijk
Willem van Eijk
1699305192
Ontzettend goed en snel geholpen door Andre met een woningtaxatie voor een hypotheek. Ook toen ik achteraf toch graag een taxatie incl. verbouwing (energiebesp. mtrgl) wilde was Andre bereid hier snel in te handelen en met een dag had ik een nieuw rapport! André; ontzettend bedankt!
Wij hebben een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en werden heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een echte aanrader!
Janny Vd Bosch
Janny Vd Bosch
1663075802
Via internet had ik contact opgenomen, dezelfde avond zijn wij nog gebeld voor een afspraak een week later. Tijdens de afspraak kregen we een chocolaatje. Heeft ons ook begeleid met het opvoeren van verbouwingskosten. Het ging snel & goed en was ook goed in de communicatie.Ik kan Makelaar Andre aan iedereen aanbevelen!
André heeft voor ons onze nieuwe woning getaxeerd. Hij is prettig in de omgang, reageert snel, heeft snel een afspraak gepland en communiceert duidelijk. Hij overlegt met zijn klanten wat erg prettig is. Vanaf de aanvraag tot aan het rapport is binnen een paar (werk)dagen rond. Erg prettig. We raden André zeker aan!
Wij hebben een goede ervaring gehad met Makelaar André; geïnteresseerd, rustig, serieus en erg vriendelijk. André heeft onze bestaande woning getaxeerd voor verbouwing. Hij is prettig in de omgang, reageert snel, heeft snel een afspraak gepland en communiceert duidelijk. Vanaf de aanvraag tot aan het rapport, het is binnen een paar (werk)dagen rond. Erg prettig. We raden André zeker aan!
A. A. Wouterse
A. A. Wouterse
1699127609
André heeft ons vakkundig geholpen bij de taxatie van onze woning. Hij heeft snel gehandeld en ons met alle nodige informatie voorzien. Makelaar André is zeer aan te bevelen!
Sasha Coetzee
Sasha Coetzee
1663663477
Positieve ervaringen met deze makelaar en taxateur. Verstaat de kunst goed te luisteren, maakt duidelijke afspraken en komt zijn woord na. Prettig zakendoen!
js_loader