Uw specialist in taxatie Alblasserdam

Gaat u verhuizen en wilt u de waarde van uw woning laten bepalen? Of gaat u een hypotheek afsluiten of verhogen? Dan moet u uw huis laten taxeren. Een onafhankelijke en deskundige taxateur stelt alle belangrijke gegevens voor u samen in een taxatierapport. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Aangenaam kennis te maken! Ik ben André Klein, de ervaren makelaar en taxateur die u helpt met de taxatie van uw woning in regio Alblasserdam. Als geregistreerd taxateur stel ik volgens de eisen van het NWWI een uitgebreid rapport voor u op, waarmee ik een inschatting maak van de waarde van uw huis. Daarbij houd ik rekening met de ligging van de woning, de staat van onderhoud en de actuele marktsituatie. 

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie over wat een taxatie inhoudt?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Huis taxatie Alblasserdam: wat is mijn huis waard?

Bij de taxatie van uw huis, onderzoek ik wat uw huis of appartement waard is. Daar komt veel bij kijken. In het taxatierapport vermeld en beschrijf ik de belangrijke kwaliteiten van uw woning, waaronder de gunstige ligging t.o.v. faciliteiten, de grootte en indeling, de aanwezigheid van een tuin of garage en de staat van onderhoud. Op basis hiervan maak ik een realistische schatting van de verkoopwaarde van uw huis.

De online waardebepaling van uw huis is niet altijd de exacte taxatiewaarde van uw huis

Overweegt u om een huis te (ver)kopen? Voordat het zover is, wilt u natuurlijk eerst een waardebepaling. Dat kan! Met een online waardebepaling krijgt u een prijsindicatie gebaseerd op andere woningen in uw straat, die u richting geeft en helpt beslissen om wel of niet uw huis te gaan verkopen. 

Voordat ik uw huis taxeer, kunt u alvast een schatting krijgen van de waarde van uw huis met mijn gratis online waardebepaling. Dat is alvast een stap in de goede richting!

Doe de gratis waardebepaling

Taxatie makelaar André

Taxateur André maakt uw taxatie in orde

De taxatie van uw huis is in goede handen bij Makelaar André, dé makelaar en taxateur in regio Alblasserdam. Ik help u om snel en effectief de waarde van uw huis te bepalen en een deskundig rapport op te stellen. Omdat ik altijd voor mijn klanten klaar wil staan, ben ik zes dagen per week bereikbaar. 

Makelaar André staat garant voor persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor elke individuele klant. Ik kom graag bij u langs!

Wat kunt u verwachten van mijn diensten als taxateur in Albasserdam?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Alblasserdam?

Laat u uw woning taxeren door dé specialist in regio Alblasserdam, of heeft u nog vragen? Maak nu een afspraak met Makelaar André.

Makelaar Andre
Makelaar Andre