Specialist taxatie in regio Dordrecht

Wilt u de waarde van uw huis weten? Een taxatie geeft u een overzicht van de belangrijkste gegevens van uw woning. Een taxatierapport heeft u nodig bij de aankoop of verkoop van een huis, maar ook bij het afsluiten of verhogen van een hypotheek en meer. Dat wilt u natuurlijk door een ervaren professional laten uitvoeren. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Laat uw woning taxeren door Makelaar André. Ik ben geregistreerd taxateur in regio Dordrecht en help u graag met de taxatie van uw huis. Met een deskundige en onafhankelijke blik geef ik u een realistische inschatting van de waarde van uw huis, volgens de eisen van het NWWI. Daarbij kijk ik niet alleen naar de grootte en indeling van uw woning, maar ook naar de gunstige ligging, staat van onderhoud en energiezuinigheid.

Wilt u meer weten over wat taxatie inhoudt, of bent u klaar om een afspraak te maken?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Taxatie woning Dordrecht: wat is de waarde van mijn woning?

Een taxateur meet niet alleen de afmetingen van uw huis. Ook de ligging en omgevingsfactoren zijn van belang. Wat zijn bijvoorbeeld de plannen van de gemeente voor de buurt? Is er een goede verbinding met de snelwegen, winkelcentra of andere faciliteiten? Dit alles draagt bij aan de geschatte waarde van uw woning. Ik stel het voor u helder en overzichtelijk op in het taxatierapport.

Twijfelt u over taxatie? Probeer eerst de gratis online waardebepaling

Vindt u een taxateur inschakelen een grote stap? U kunt alvast een indicatie krijgen van uw woningwaarde met een online waardebepaling.

Probeer de gratis waardebepaling op mijn website. Met deze tool krijgt u een schatting van de waarde van uw huis op basis van andere woningen in uw buurt. Dat is alvast een goed begin!

Doe de gratis waardebepaling

Ik maak uw taxatie in orde

Laat uw woning taxeren door Makelaar André, de ervaren taxateur en makelaar in Dordrecht. Ik zorg voor een helder rapport waar alle kwaliteiten van uw woning zorgvuldig onderbouwd zijn. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Ik ben persoonlijk betrokken bij elke klant en ben hiervoor zes dagen per week bereikbaar. Ik kom graag met u kennis maken!

Hoe ga ik als taxateur van Dordrecht te werk?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Dordrecht?

Laat u de waarde van uw woning bepalen door de taxatie specialist in Dordrecht? Maak een afspraak en ik kom bij u langs!

Neem contact op

Makelaar Andre
Makelaar Andre