In 8 stappen van bezichtigen naar handtekening

  1. De eerste bezichtiging: ik geef u tips waar u bij de bezichtiging op moet letten, zodat u zeker weet dat u een goed beeld van het huis krijgt. 
  2. De tweede bezichtiging: dan gaat Makelaar André met u mee en bespreekt de voor- en nadelen van de woning met u. Soms moet er voor een woning zo snel beslist worden, dat ik gelijk met de eerste bezichtiging al mee ga. 
  3. Contact: ik ben uw contactpersoon en zorg voor professioneel contact met de verkoopmakelaar en de verkopers.
  4. Het juiste bod: wat moet u bieden? Daar geef ik u goed advies over. Een huis heeft een bepaalde waarde, maar welk bod is realistisch in de huidige markt? 
  5. Check: voor een juiste beslissing checkt Makelaar André o.a. het kadaster, of er geen vervuilde grond is, het bestemmingsplan en financiële gezondheid van de VvE.
  6. Advies tijdens het onderhandelingsproces: wat doen we als uw bod niet wordt geaccepteerd? Kan er nog een nieuw bod uitgebracht worden? Wat moet u dan bieden? Makelaar André doet de onderhandelingen voor je, zodat u zekerheid hebt dat er op de juiste manier onderhandeld wordt. 
  7. Koopovereenkomst: wat doen we als uw bod niet wordt geaccepteerd? Kan er nog een nieuw bod uitgebracht worden? Wat moet u dan bieden? Makelaar André doet de onderhandelingen voor je, zodat u zekerheid hebt dat er op de juiste manier onderhandeld wordt. 
  8. De laatste controle en de handtekening bij de notaris: zijn we eruit met de verkoper? En is uw financiering rond? Gefeliciteerd! Net voor het tekenen van de akte bij de notaris gaan we nog een keer naar uw nieuwe huis voor de laatste inspectie. In een leeg huis kunnen ineens gebreken opduiken! Is dat niet het geval, dan kunt u met een gerust hart tekenen bij de notaris. 

Nieuw huis op het oog? Twijfel niet langer en kies voor Makelaar André om u te helpen bij de aankoop!

Hulp bij het kopen van je huis

Makelaar Andre
Makelaar Andre