Makelaar Hendrik-Ido-Ambacht

Huis verkopen eenvoudig? Dacht het niet. Ervaart u ook problemen met het kopen of verkopen van uw woning of appartement in Hendrik Ido Ambacht? Loopt u uw droomwoning telkens mis of krijgt u de woning maar niet verkocht? Ontdek Makelaar André, de makelaar van Hendrik-Ido-Ambacht. Persoonlijk, eerlijk en voor resultaat. “Een droom waarmaken, begint met ‘m te delen. Ik luister graag.”

Brainstorm met André

Makelaar andre

Verkoopmakelaar Hendrik Ido Ambacht levert uw de maximale verkoopprijs en beste voorwaarden op 

Lukt het u maar niet om uw huis te verkopen in Hendrik Ido Ambacht? Zet u te hoog in met de verkoopprijs? Of komt u er maar niet uit met de voorwaarden van de kopers? Zomaar wat vragen waar u tegenaan loopt bij het mogelijk verkopen van uw woning of appartement. Ik help u als (verkoop) makelaar uit Hendrik Ido Ambacht met de verkoop van uw woning of appartement. Zullen we samen kijken naar uw wensen bij de verkoop van de woning? 

Samen stellen we een wensenpakket op en maken we de beste voorwaarden voor het verkopen van uw huis. Het begint altijd met het bepalen van de verkoopprijs van de woning of appartement. Daar zet ik als verkoopmakelaar in Hendrik Ido Ambacht mijn kennis en ervaring voor in. Zo bepaal ik in samenspraak met u de meeste gunstige verkoopprijs.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Wilt u weten wat uw woningwaarde is in Hendrik Ido Ambacht?

Wilt u weten wat de verkoopwaarde is van uw woning, voordat u overweegt om de woning te koop te zetten? Voor het zover is wilt u een indicatie van de mogelijkheden van de verkoopwaarde in Hendrik Ido Ambacht. Bij een online waardebepaling spreken we van een indicatie. Een indicatie die gebaseerd is op verschillende vergelijkbare woningen bij u uit de buurt. Een aantal referentie huizen bepalen de mogelijke waarde van uw woning.

Wilt u weten wat uw woningwaarde is? Vraag de gratis online waardebepaling aan van uw huis in 2 minuten. Wat is de waarde van uw woning of appartement?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Als aankoopmakelaar van Hendrik Ido Ambacht vergroot ik de mogelijkheden op uw gedroomde woning

Vind u het lastig om een realistisch bod te plaatsen voor een woning in Ambacht? Onzeker te zijn of u niet te veel biedt, maar tegelijkertijd bang zijn uw droomwoning wederom mis te lopen? Die onzeker kom ik dagelijks tegen als ik mensen ontmoet die graag een huis willen kopen. Als aankoopmakelaar weet ik als geen ander dat het voor u ingewikkeld is om een eerlijke prijs te bepalen en goede voorwaarden voor te stellen. 

Ik help u als aankoopmakelaar in Hendrik Ido Ambacht bij het kopen van een woning. Dankzij een groot netwerk aan geldverstrekkers en makelaars weet ik als één van de eerste welke woning er te koop staan. Daarnaast zorg ik, dankzij de korte lijntjes, dat een volgend bod tegen het realistisch bod ligt. De voorwaarden stemmen we af met de verkopende partij. Hierdoor neemt de kans op ‘deal’ aannemelijk toe. 

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van aankoopmakelaar André eindelijk de gedroomde woning te kopen. Klaar om raak te slaan?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen nieuwe woningen meer mis in Hendrik Ido Ambacht! Weet als één van de eerste welke woningen er online komen bij u in de buurt. Nog voordat ik ze op Funda zet, heb ik de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod. 

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Uw huis kopen of verkopen in Hendrik Ido Ambacht met Makelaar André

Wilt u uw huis kopen of verkopen in Hendrik Ido Ambacht? Als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar help ik u bij de koop of verkoop. Samen met u zorg ik voor de beste voorwaarden en de beste verkoopwaarde. Of een goed bod waarmee u uw gedroomde woning koopt. Met mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kom ik graag bij u langs om uw mogelijkheden te bespreken. Krijg ik gelijk een idee van uw huis of appartement. 

Probeer mijn 3 maanden gratis proefverkopen actie. Verkoop ik de woning binnen 3 maanden? Dan betaalt u helemaal niets. Klaar om uw huis te kopen of te verkopen? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden voor een hypotheek, koop of verkoop?

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre

Makelaar Andre
Makelaar Andre