Uw deskundige makelaar in Ridderkerk

Loopt u uw droomwoning telkens mis of krijgt u de woning maar niet verkocht in Ridderkerk? Of ervaart u problemen met het kopen of verkopen van uw woning of appartement? Ontdek Makelaar André, de makelaar van Ridderkerk. Door mijn kennis van de huidige woningmarkt kan ik u voorzien van waardevolle inzichten en deskundig advies. Ik zal u voorzien van concrete oplossingen en geef u inzicht in de juridische zaken, zodat u met vertrouwen uw nieuwe woning kunt kopen. Persoonlijk, eerlijk en voor resultaat. “Een droom waarmaken, begint met ‘m te delen. Ik luister graag.”

Brainstorm met André

Makelaar andre

Woning verkopen in Ridderkerk?

Uw huis nog steeds niet verkocht? Zet u te hoog in met de verkoopprijs? Of komt u er maar niet uit met de voorwaarden van de kopers? Zomaar wat vragen waar u tegenaan loopt bij het mogelijk verkopen van uw woning of appartement. En die kunnen het verkoopproces behoorlijk in de weg zitten. Ik help u als verkoopmakelaar van Ridderkerk dan ook graag met de verkoop van uw woning of appartement. Zullen we samen kijken naar uw wensen bij de verkoop van de woning? 

Mijn naam is André, de verkoop makelaar van Ridderkerk. Ik ben al geruime tijd actief in de makelaardij. Als geregistreerde makelaar Ridderkerk heb ik de nodige ervaring met kopen en verkopen van woningen.

Samen stellen we een wensenpakket op en maken we de beste voorwaarden voor het verkopen van uw huis. Het begint altijd met het bepalen van de verkoopprijs van de woning of appartement. Daar zet ik als verkoopmakelaar Ridderkerk mijn kennis en ervaring voor in. Zo bepaal ik in samenspraak met u de meeste gunstige verkoopprijs, onder de beste voorwaarden. Uw huis verkopen in Ridderkerk doet u met Makelaar André aan uw zijde.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Gratis online waardebepaling van uw huis in Ridderkerk

U overweegt om uw huis in de verkoop te zetten. Voordat het zover is, wilt u eerst een waardebepaling. Een online waardebepaling is simpelweg een prijsindicatie, gebaseerd op andere woningen in uw straat, die u richting geeft en doet beslissen om wel of niet uw huis te gaan verkopen. Daarbij wordt onder andere gekeken naar het totale woonoppervlakte, de leeftijd van de woning en het aantal kamers. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken op basis van waardevolle informatie.

Een indicatie van de waarde van uw huis ontvangen? Doe de online waardebepaling van uw huis binnen 2 minuten. Hoeveel is uw woning of appartement waard?

Een indicatie van de waarde van uw huis ontvangen? Doe de online waardebepaling van uw huis binnen 2 minuten. Hoeveel is uw woning of appartement waard?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Woning kopen in Ridderkerk?

Heeft u al een aantal keren uw droomhuis misgelopen in Ridderkerk? Vindt u het lastig om een goed bod te doen? Of bent u huiverig of bang om teveel te betalen? Dat soort vragen hoor ik dagelijks van mensen die proberen een huis te kopen. Het kopen van een huis, is steeds vaker een grote uitdaging. Dat komt door het kleine aanbod en de vele vraag. Dat geldt ook voor Ridderkerk. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs en spreken we van goede voorwaarden? Deze signalen vang ik dan ook continu op. Want na vier keer ‘nee’ denkt u misschien de volgende woning is voor mij en biedt u een veel te hoog bedrag. 

Als aankoopmakelaar van Ridderkerk help ik u bij het kopen van een woning. Een groot netwerk met geldverstrekkers en makelaars zorgen dat uw kansen vergroot worden. Hierdoor kan ik een goed beeld krijgen welke verkoopprijs geboden dient te worden en welke voorwaarde gunstig zijn voor de verkopers. Weten waarom u meer kansen heeft met mij als aankoopmakelaar Ridderkerk?

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Als aankoopmakelaar van Ridderkerk vergroot ik de mogelijkheden op de door uw gedroomde woning. Klaar om uw nieuwe woning te kopen in Ridderkerk?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen (nieuwe) woning meer mis! Weet als één van de eerste welke woningen er in Ridderkerk online komen. Nog voordat ze op Funda komen, heb ik als makelaar Ridderkerk de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod.

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Woningtaxatie in Ridderkerk

Ook voor taxaties bent u bij Makelaar André aan het juiste adres. Een officiële taxatie is vaak verreist wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen. Bij Makelaar André in Ridderkerk bieden we professionele woningtaxaties aan die voldoen aan alle vereisten van geldverstrekkers en overheidsinstanties.

Bij een woningtaxatie kijk ik onder andere naar de staat van het onderhoud, de functionele indeling, de ligging, de constructie en de mate van isolatie. Vervolgens ontvangt u een door mij opgesteld taxatierapport, volledig gevalideerd door het NWWI. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat uw taxatie voldoet aan de strengste normen, wat van cruciaal belang is voor een probleemloze afhandeling bij elke bank of hypotheekverstrekker. Op zoek naar een woningtaxatie in Ridderkerk? Makelaar André staat voor u klaar.


Waarom u kiest voor Makelaar André

  • Jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt in Ridderkerk
  • Persoonlijke aandacht en transparantie staan centraal in ons makelaarskantoor
  • Deskundig advies bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning
  • Ik hecht veel waarde aan een prettige samenwerking


Uw huis kopen of verkopen in Ridderkerk met Makelaar André

Is de moed u in de schoenen gezakt? Dan is het tijd om met behulp van de aankoopmakelaar een woning te kopen. Lukt het u niet om de woning te kopen? Of wilt u zo snel mogelijk van de woning af omdat u anders met twee huizen zit? Als verkoopmakelaar helpt André de makelaar van Ridderkerk bij het verkopen van uw huis. Wat uw vraag ook is omtrent kopen en verkopen. Ik hoor graag uw vraag en brainstorm graag met u verder.

Laat uw woning binnen 3 maanden verkopen in Ridderkerk. En betaal niets. Ontdek onze 3 maanden gratis proefverkopen bij Makelaar André. Klaar voor de koop of verkoop van uw huis? Of wilt u meer informatie over een hypotheek? 

Veelgestelde vragen aan Makelaar André in Ridderkerk

Kan Makelaar André mij helpen bij het vinden van mijn droomhuis in Ridderkerk?

Ja, Makelaar André staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning in Ridderkerk. Met een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een persoonlijke benadering, begeleid ik u door het hele aankoopproces, van het zoeken naar geschikte woningen tot aan de sleuteloverdracht.

Wat zijn de tarieven en kosten voor de diensten van Makelaar André in Ridderkerk?

De tarieven en kosten voor de diensten van Makelaar André kunnen variëren afhankelijk van de specifieke diensten die u nodig heeft. Voor een overzicht van onze tarieven en een persoonlijke offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van transparante informatie over de tarieven en kosten.

Brainstorm met André

Huis kopen of verkopen makelaar andre

Makelaar Andre
Makelaar Andre