Dé makelaar van Ridderkerk

Loopt u uw droomwoning telkens mis of krijgt u de woning maar niet verkocht in Ridderkerk? Ervaart u problemen met het kopen of verkopen van uw woning of appartement? Ontdek Makelaar André, de makelaar van Ridderkerk. Persoonlijk, eerlijk en voor resultaat. “Een droom waarmaken, begint met ‘m te delen. Ik luister graag.”

Brainstorm met André

Makelaar andre

Verkoopmakelaar André uit Ridderkerk zorgt voor een gunstige verkoopprijs en de beste voorwaarden

Uw huis nog steeds niet verkocht? Zet u te hoog in met de verkoopprijs? Of komt u er maar niet uit met de voorwaarden van de kopers? Zomaar wat vragen waar u tegenaan loopt bij het mogelijk verkopen van uw woning of appartement. Ik help u als verkoopmakelaar van Ridderkerk met de verkoop van uw woning of appartement. Zullen we samen kijken naar uw wensen bij de verkoop van de woning? 

Mijn naam is André, de verkoop makelaar van Ridderkerk. Ik ben al geruime tijd actief in de makelaardij. Als geregistreerde makelaar Ridderkerk heb ik de nodige ervaring met kopen en verkopen van woningen.

Samen stellen we een wensenpakket op en maken we de beste voorwaarden voor het verkopen van uw huis. Het begint altijd met het bepalen van de verkoopprijs van de woning of appartement. Daar zet ik als verkoopmakelaar Ridderkerk mijn kennis en ervaring voor in. Zo bepaal ik in samenspraak met u de meeste gunstige verkoopprijs.

Ontdek 3 maanden proefverkopen! Zet uw woning gratis te koop.

Ik wil mijn huis verkopen
verkoopmakelaar Alblasserdam

Waardebepaling van uw huis in Ridderkerk

U overweegt om uw huis in de verkoop te zetten. Voordat het zover is, wilt u eerst een waardebepaling. Een online waardebepaling is simpelweg een prijsindicatie, gebaseerd op andere woningen in uw straat, die u richting geeft en doet beslissen om wel of niet uw huis te gaan verkopen.

Een indicatie van de waarde van uw huis ontvangen? Doe de online waardebepaling van uw huis binnen 2 minuten. Hoeveel is uw woning of appartement waard?

Bereken uw woningwaarde

Makelaar andre online waardebepaling

Als aankoopmakelaar van Ridderkerk vergroot ik de mogelijkheden op de door uw gedroomde woning

Al een aantal keer uw droomhuis misgelopen in Ridderkerk? Vind u het lastig om een goed bod te doen? Huiverig of bang om teveel te betalen? Dat soort vragen hoor ik dagelijks van mensen die proberen een huis te kopen. Het kopen van een huis, is steeds vaker een grote uitdaging. Dat komt door het kleine aanbod en de vele vraag. Dat geldt ook voor Ridderkerk. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs en spreken we van goede voorwaarden? Deze signalen vang ik dan ook continu op. Want na vier keer ‘nee’ denkt u misschien de volgende woning is voor mij en biedt u een veel te hoog bedrag. 

Als aankoopmakelaar van Ridderkerk help ik u bij het kopen van een woning. Een groot netwerk met geldverstrekkers en makelaars zorgen dat uw kansen vergroot worden. Hierdoor kan ik een goed beeld krijgen welke verkoopprijs geboden dient te worden en welke voorwaarde gunstig zijn voor de verkopers. Weten waarom u meer kansen heeft met mij als aankoopmakelaar Ridderkerk?

Zit u al een aantal maanden te bieden op woningen en wil het maar niet vlotten? Tijd om met behulp van aankoopmakelaar André uw gedroomde woning te kopen. Klaar om uw nieuwe woning te kopen in Ridderkerk?

Neem contact op met André

Makelaar andre Aankoopmakelaar

Als eerste op de hoogte met mijn WhatsApp Woning Alert

Loop geen (nieuwe) woning meer mis! Weet als één van de eerste welke woningen er in Ridderkerk online komen. Nog voordat ze op Funda komen, heb ik als makelaar Ridderkerk de nieuwste woningen voor u in de aanbieding. Met de WhatsApp Woning Alert krijgt u altijd als eerste een melding van mijn nieuwe woningaanbod.

Vis niet meer achter het net en meld u aan voor de WhatsApp Woning Alert van Makelaar Andre. 

Direct aanmelden

Uw huis kopen of verkopen in Ridderkerk met Makelaar André

Is de moed u in de schoenen gezakt? Tijd om met behulp van de aankoopmakelaar een woning te kopen. Lukt het u niet om de woning te kopen? Of wilt u zo snel mogelijk van de woning af omdat u anders met twee huizen zit? Als verkoopmakelaar helpt André de makelaar van Ridderkerk bij het verkopen van uw huis. Wat uw vraag ook is omtrent kopen,  en verkopen. Ik hoor graag uw vraag en brainstorm graag met u verder.

Laat uw woning binnen 3 maanden verkopen in Ridderkerk. En betaal niets. Ontdek onze 3 maanden gratis proeverkopen bij Makelaar Andre. Klaar voor de koop of verkoop van uw huis? Of wilt u meer informatie over een hypotheek? 

Brainstorm met André
Huis kopen of verkopen makelaar andre