Promotiecampagne

Er is maar 1 doel. Een zo goed mogelijk verkoop van uw woning.
Daarom is het belangrijk om de juiste doelgroep te benaderen voor uw woning. En dus niet de woning even op Funda en Social Media plaatsen en zien wat er gebeurt.

Een doordachte doelgroep benadering levert meer serieuze kandidaten op.

Door onze online waarde indicatie kunt u beter een inschatting maken of het slim is om nu uw huis te verkopen en welke verkoopprijs u kunt verwachten. Wilt u precies weten wat je huis kan opbrengen bij de verkoop? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Makelaar André komt dan bij u langs en vertelt u de verwachte verkoopwaarde van uw woning.

Maak een afspraak

Let op: een online waardebepaling is geen taxatie. U heeft nog steeds een taxatierapport nodig voor de financiering van uw huis of het veranderen van uw hypotheek.

Op korte termijn heeft André een taxatie kunnen doen en het rapport hiervan in orde gemaakt. Dit is snel maar secuur gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Wij maken met ons hypotheek-en verzekeringskantoor regelmatig gebruik van de diensten van makelaar Andre. Hierbij ligt de nadruk op het uitvoeren van taxaties. We zijn zeer content met de wijze waarop hij deze uitvoert. Dit met een persoonlijke en klantvriendelijke handelswijze.
Emkoo Koole
Emkoo Koole
1676642998
Prima geholpen door deze makelaar. Nette afhandeling,alles volgens afspraak gegaan.
In een woord Top! Alles keurig geregeld , reageert snel goede communicatie en een sympathieke ,fijne makelaar!
bepppie velden
bepppie velden
1694630335
André heeft ons vakkundig en snel geholpen. Weet waar hij over praat, en communiceert vlot en duidelijk. Aanbevolen!
Leo Potappel
Leo Potappel
1650646309
En dan heb je opeens een Taxatie nodig en krijg je via de naam André Makelaar. 1 app was genoeg voor een snelle en accurate actie. Taxatie gedaan en rapport binnen. Bedankt voor de goede service
Peet van Dam
Peet van Dam
1708630390
NWWI gevalideerde taxatie gedaan voor de bank . Perfect onderbouwd rapport. Zeer tevreden. Werkt snel en afspraken snel gemaakt na 1e contact
Jules Hosselet
Jules Hosselet
1680202866
Persoonlijk en deskundigIk kwam bij toeval in contact met Makelaar Andre en vanaf het begin was duidelijk dat Andre anders werkt dan veel andere makelaars. Denken vanuit en met mij als klant en met duidelijke voorwaarden vooraf. Geen verrassingen. En met snelle reactie/afhandeling.
Positieve ervaringen met deze makelaar en taxateur. Verstaat de kunst goed te luisteren, maakt duidelijke afspraken en komt zijn woord na. Prettig zakendoen!
André heeft voor ons onze nieuwe woning getaxeerd. Hij is prettig in de omgang, reageert snel, heeft snel een afspraak gepland en communiceert duidelijk. Hij overlegt met zijn klanten wat erg prettig is. Vanaf de aanvraag tot aan het rapport is binnen een paar (werk)dagen rond. Erg prettig. We raden André zeker aan!
Een grote pluim voor makelaar Andre.Een makelaar die meedenkt en de belangen van zijn klanten ter harte neemt. Korte lijnen hanteert en alles in het werk stelt de klant te helpen.Zekere een makelaar die er voor je is.Hartelijk dank Andre.
johan Flach
johan Flach
1645192742
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van André.Vanaf het allereerste contact, dat begon met een heerlijk cadeautje, heeft André zich bewezen als een betrouwbare professional die zich volledig inzet voor zijn cliënten.Als iemand die met verschillende makelaars heeft gesproken kan ik met zekerheid zeggen dat André zich onderscheidt door zijn geduld en toewijding. Hij nam de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren, en stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden, hoe klein ze ook waren.Wat mij het meest is bijgebleven, is het eerlijke en oprechte gevoel dat ik vanaf dag één bij André had. Zijn integriteit en professionaliteit gaven me het vertrouwen dat ik nodig had tijdens dit proces.Bovendien verdient André lof voor zijn uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij hield me voortdurend op de hoogte van de voortgang en zorgde ervoor dat alle betrokken partijen goed geïnformeerd waren. Zijn vermogen om effectief te communiceren met alle partijen heeft het proces aanzienlijk vergemakkelijkt.Kortom, ik zou André ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eerlijke en professionele makelaar. Zijn toewijding aan zijn cliënten en zijn vermogen om effectief te communiceren maken hem echt uitstekend in zijn vakgebied. Dank je wel, André voor je voortreffelijke service en je onschatbare hulp bij het bereiken van mijn doelen.Als ik de service een cijfer moet geven dan geef ik het 11/10.
Naima Kourass
Naima Kourass
1708111193
Fijn contact met André. Hij komt afspraken na en is betrouwbaar.
Leanne
Leanne
1686568699
Hele fijne makelaar! Duidelijk, snelle communicatie en acties! Aanrader!
Jaco Tijssen
Jaco Tijssen
1671651652
Ik heb een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, rustig, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en je word heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. En zelfs na de aankoop helpt de makelaar Andre je nog. Een echte aanrader! Hier zouden een hoop makelaars een voorbeeld aan kunnen nemen.
Bram Baaij
Bram Baaij
1688881141
Andre heeft ons super geholpen met aankoop van onze woning. Heeft ons goed geadviseerd. André is erg betrokken en is fijn in de omvang.
Rick van Geene
Rick van Geene
1639255616
Ontzettend goed en snel geholpen door Andre met een woningtaxatie voor een hypotheek. Ook toen ik achteraf toch graag een taxatie incl. verbouwing (energiebesp. mtrgl) wilde was Andre bereid hier snel in te handelen en met een dag had ik een nieuw rapport! André; ontzettend bedankt!
Een hele behulpzame coöperatie geweest, alles word open en duidelijk besproken. Dank u zeer voor de werkzaamheden.
Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker aanbevolen!
krg kralingen
krg kralingen
1675849638
Vriendelijke makelaar die snel handelt. Bedankt André!
Tim de Wilde
Tim de Wilde
1679940841
Via Makelaarwijzer werd ik benaderd door Makelaar Andre uit Alblasserdam. Ik kreeg een zeer professionele e-mail incl. tarief. Ik wist gelijk waar ik aan toe was, voelde me in goede handen en vragen werden per e-mail direct beantwoord. Opdracht bevestigt, snelle afspraak, Taxatie uitgevoerd en zeer kort daarna kennisgeving van waarde maar ook het taxatierapport en de registratie bij de NWWI. Het was een kort traject, waar als klant die een zulk belangrijke stap neemt vertrouwen, kennis, vakmanschap duidelijk ervaart. Bedankt Andre !
Bianca Korten
Bianca Korten
1643785143
Makelaar Andre gevraagd voor een taxatierapport.Wat een snelle , professionele en duidelijke samenwerking was dit!Er waren wat onduidelijkheden bij mij en mijn man , dit heeft Andre gelijk met ons opgepakt.Als wij in de toekomst een Makelaar moeten inschakelen zal dit wederom Makelaar Andre worden.
carina prent
carina prent
1664452121
André heeft een zeer professionele houding, is makkelijk bereikbaar en proactief. Hij denkt erg graag mee, zoekt naar oplossingen en heeft een mooie hands-on mentaliteit. De aan/verkoop ging niet soepel, maar André bleef betrokken behulpzaam.
Snel een afspraak kunnen maken met Andre. Voordat ik hem een bericht had gestuurd over de taxatie had ik het rapport al. Mooi rapport komt zijn afspraken na en alles is snel gelopen. Zou niet weten wat ik nog meer moet verwachten. Nogmaals bedankt Andre👍
Yasin Demirci
Yasin Demirci
1640014380
Zeer tevreden met de diensten van Makelaar Andre bij de aankoop van onze nieuwe woning! Altijd bereikbaar en reageert razendsnel op berichten. Dank André!
Uiteindelijk geen huis gekocht via André, maar heb hem tijdens mijn bezichtiging wel ervaren als een zeer vriendelijke en kundige makelaar!
Robin Kret
Robin Kret
1702322951
André heeft voor mij mijn koopwoning getaxeerd, fijne en snelle manier van communiceren en afhandeling. En niet te vergeten, niet duur! Bedankt!
Laura Keun
Laura Keun
1663509282
Andre heeft alles snel en goed geregeld. Ontzorgt, straalt vertrouwen uit en het contact was supergoed.
Willem van Eijk
Willem van Eijk
1699305192
Ons huis was heel snel verkocht door Makelaar Andre zijn inzicht, vakbekwaamheid en goede contacten tijdens de verkoop. Ik kan Andre aan een ieder aanbevelen.
Makelaar Andre reageert snel, is vriendelijk en heeft het taxatierapport zeer snel klaar.Top!
Co Bliekendaal
Co Bliekendaal
1706879773
Beste AndréHartelijk dank voor je taxatie! Hier kan ik iets mee!Helemaal content!Dank ook voor de snelle afhandeling!Leo van der EijkZwijndrecht
Super aardige professionele heer.Chocotastisch
Zeer prettig om met Andre te werken, realistische waardering van de woning en een realistisch tarief. Een aanrader!
Christiaan
Christiaan
1643030111
Wij hebben een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en werden heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een echte aanrader!
Janny Vd Bosch
Janny Vd Bosch
1663075802
André is zeker aan te raden als makelaar, anders wel als taxateur! Niet alleen heel betrokken en eerlijk naar zijn werk maar ook naar de koper! Alles mega snel geregeld en netjes binnen de afgesproken deadline! Mega bedankt!
Persoonlijke benadering en betrouwbaar. Heeft ons aangekochte huis scherp en professioneel getaxeerd door zijn kennis van de woningmarkt in oa IJsselmonde.
Rick K
Rick K
1645451493
Via internet had ik contact opgenomen, dezelfde avond zijn wij nog gebeld voor een afspraak een week later. Tijdens de afspraak kregen we een chocolaatje. Heeft ons ook begeleid met het opvoeren van verbouwingskosten. Het ging snel & goed en was ook goed in de communicatie.Ik kan Makelaar Andre aan iedereen aanbevelen!
Masum Kolkilic
Masum Kolkilic
1708025358
We hebben ons huis laten taxeren door makelaar André wat zeer goed bevallen is. Vriendelijk, professioneel en prettig, snel contact waar dat nodig was. En niet te vergeten, ook nog eens tegen een vriendelijke tarief!Absoluut een aanbeveling waard!
Edwin Leeuwis
Edwin Leeuwis
1638889811
Zeer aan te bevelen, correct en komt afspraken na.zeer prettig in de omgang.
Hızlı Türk
Hızlı Türk
1652124796
Wij hebben een goede ervaring gehad met Makelaar André; geïnteresseerd, rustig, serieus en erg vriendelijk. André heeft onze bestaande woning getaxeerd voor verbouwing. Hij is prettig in de omgang, reageert snel, heeft snel een afspraak gepland en communiceert duidelijk. Vanaf de aanvraag tot aan het rapport, het is binnen een paar (werk)dagen rond. Erg prettig. We raden André zeker aan!
A. A. Wouterse
A. A. Wouterse
1699127609
Zeer goed geholpen door makelaar André .Een fijn iemand die weet wat hij doet.Ik weet voor welke makelaar ik de volgende keer gaat.
Ferry Kortleve
Ferry Kortleve
1640182468
Een hele aardige directe makelaar. Ons huis is heel goed getaxeerd.Papieren snel in huis.
JET TEN CATE
JET TEN CATE
1693385924
André heeft ons echt super geholpen bij de taxatie van onze nieuwe woning. Het contact verliep heel vlot en André heeft alles heel snel afgehandeld, dat is heel fijn. Communicatie is duidelijk en de service is echt super. Kan niet anders dan Makelaar André van harte aanbevelen. Betrouwbaar, vriendelijk, meedenkend, gedegen, hoge kwaliteit!
Neline Nederlof
Neline Nederlof
1702721761
Top makelaar! Zegt eerlijk waar het op staat en reageert snel op al mijn vragen. Een aanrader!
Jobbin vd Velde
Jobbin vd Velde
1706207849
André heeft ons vakkundig geholpen bij de taxatie van onze woning. Hij heeft snel gehandeld en ons met alle nodige informatie voorzien. Makelaar André is zeer aan te bevelen!
Sasha Coetzee
Sasha Coetzee
1663663477
Prettig contact, reageert snel en zeer behulpzaam.
Mark van wijk
Mark van wijk
1663329185
Ik had Andre nodig voor een taxatie van een woning die ik wilde kopen. Dankzij het snelle handelen van Andre had ik het rapport precies op tijd, waarvoor dank. Goed en snel contact, een aanrader!
Willemijn Looij
Willemijn Looij
1643274587
André is prettig in de omgang, reageert snel in denkt graag mee met zijn klant. Zeer goede ervaring gehad met zijn diensten.
Marnix Kornet
Marnix Kornet
1637689054
js_loader
Makelaar Andre
Makelaar Andre