Verkoopvoorstel aanvragen

Vraag uw gratis verkoopvoorstel aan van Makelaar André

 

Wij hebben een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en werden heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een echte aanrader!
Janny Vd Bosch
Janny Vd Bosch
1663075802
Een hele aardige directe makelaar. Ons huis is heel goed getaxeerd.Papieren snel in huis.
JET TEN CATE
JET TEN CATE
1693385924
Ontzettend goed en snel geholpen door Andre met een woningtaxatie voor een hypotheek. Ook toen ik achteraf toch graag een taxatie incl. verbouwing (energiebesp. mtrgl) wilde was Andre bereid hier snel in te handelen en met een dag had ik een nieuw rapport! André; ontzettend bedankt!
Fijn contact met André. Hij komt afspraken na en is betrouwbaar.
Leanne
Leanne
1686568699
Hele fijne makelaar! Duidelijk, snelle communicatie en acties! Aanrader!
Jaco Tijssen
Jaco Tijssen
1671651652
Positieve ervaringen met deze makelaar en taxateur. Verstaat de kunst goed te luisteren, maakt duidelijke afspraken en komt zijn woord na. Prettig zakendoen!
Wij maken met ons hypotheek-en verzekeringskantoor regelmatig gebruik van de diensten van makelaar Andre. Hierbij ligt de nadruk op het uitvoeren van taxaties. We zijn zeer content met de wijze waarop hij deze uitvoert. Dit met een persoonlijke en klantvriendelijke handelswijze.
Emkoo Koole
Emkoo Koole
1676642998
Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker aanbevolen!
krg kralingen
krg kralingen
1675849638
NWWI gevalideerde taxatie gedaan voor de bank . Perfect onderbouwd rapport. Zeer tevreden. Werkt snel en afspraken snel gemaakt na 1e contact
Jules Hosselet
Jules Hosselet
1680202866
Op korte termijn heeft André een taxatie kunnen doen en het rapport hiervan in orde gemaakt. Dit is snel maar secuur gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
Persoonlijk en deskundigIk kwam bij toeval in contact met Makelaar Andre en vanaf het begin was duidelijk dat Andre anders werkt dan veel andere makelaars. Denken vanuit en met mij als klant en met duidelijke voorwaarden vooraf. Geen verrassingen. En met snelle reactie/afhandeling.
Prima geholpen door deze makelaar. Nette afhandeling,alles volgens afspraak gegaan.
Prettig contact, reageert snel en zeer behulpzaam.
Mark van wijk
Mark van wijk
1663329185
Ik heb een goede ervaring gehad met Makelaar Andre, rustig, serieus en erg vriendelijk.De afspraken werden keurig nagekomen en je word heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. En zelfs na de aankoop helpt de makelaar Andre je nog. Een echte aanrader! Hier zouden een hoop makelaars een voorbeeld aan kunnen nemen.
Bram Baaij
Bram Baaij
1688881141
Ons huis was heel snel verkocht door Makelaar Andre zijn inzicht, vakbekwaamheid en goede contacten tijdens de verkoop. Ik kan Andre aan een ieder aanbevelen.
Super aardige professionele heer.Chocotastisch
Makelaar Andre gevraagd voor een taxatierapport.Wat een snelle , professionele en duidelijke samenwerking was dit!Er waren wat onduidelijkheden bij mij en mijn man , dit heeft Andre gelijk met ons opgepakt.Als wij in de toekomst een Makelaar moeten inschakelen zal dit wederom Makelaar Andre worden.
carina prent
carina prent
1664452121
Vriendelijke makelaar die snel handelt. Bedankt André!
Tim de Wilde
Tim de Wilde
1679940841
Hızlı Türk
Hızlı Türk
1652124796
André heeft ons vakkundig en snel geholpen. Weet waar hij over praat, en communiceert vlot en duidelijk. Aanbevolen!
Leo Potappel
Leo Potappel
1650646309
Zeer tevreden met de diensten van Makelaar Andre bij de aankoop van onze nieuwe woning! Altijd bereikbaar en reageert razendsnel op berichten. Dank André!
André heeft voor ons onze nieuwe woning getaxeerd. Hij is prettig in de omgang, reageert snel, heeft snel een afspraak gepland en communiceert duidelijk. Hij overlegt met zijn klanten wat erg prettig is. Vanaf de aanvraag tot aan het rapport is binnen een paar (werk)dagen rond. Erg prettig. We raden André zeker aan!
In een woord Top! Alles keurig geregeld , reageert snel goede communicatie en een sympathieke ,fijne makelaar!
bepppie velden
bepppie velden
1694630335
André heeft ons vakkundig geholpen bij de taxatie van onze woning. Hij heeft snel gehandeld en ons met alle nodige informatie voorzien. Makelaar André is zeer aan te bevelen!
Sasha Coetzee
Sasha Coetzee
1663663477
André heeft voor mij mijn koopwoning getaxeerd, fijne en snelle manier van communiceren en afhandeling. En niet te vergeten, niet duur! Bedankt!
Laura Keun
Laura Keun
1663509282
js_loader