Dordrecht – Atmosfeerstraat 20

3328 GD Dordrecht

€ 420.000,-

Omschrijving

Gelegen in Dordrecht ligt deze bijzondere en ruime hoekwoning (energielabel A) met garage in de Atmosfeerstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 122 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 197 m2. De woning is gebouwd in 1971. De woning heeft een energielabel A!

Atmosfeerstraat 20 is gelegen in de buurt Blaauwweg en omgeving. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Dordrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Begane grond

Entree/hal met meterkast. Trapopgang naar de 1e verdieping. Toiletruimte met fontein.
Moderne keuken met moderne inbouwapparatuur aan de achterzijde. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.
Woonkamer met zithoek aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde.

Aan de achterzijde toegang tot tuin en ruime garage van 16,5 m2 met electra.

Totale oppervlakte van begane grond is 48 m2

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping.
Master bedroom aan de achterzijde van de woning. De 2e aan de achterzijde gelegen en de derde slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.
De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met inloopdouche en een wastafel in meubel. Ruime bergkast op de overloop.

Totale oppervlakte van begane grond is 48 m2

Tweede verdieping

Ruime voorzolder met een tweede ruime kamer aan de voorzijde gelegen met CV-ketel, zonneboiler en omvormer van de zonnepanelen. Een 4e slaapkamer op de zolder verdieping.

Totale oppervlakte van begane grond is 26 m2

Tuinen

De woning is aan de voorzijde en achterzijde voorzien van een fijne tuin. Ligging aan de voorzijde op het noorden, en ligging van de achtertuin is gelegen op het zuiden. De garage is aan de achtertuin gelegen en ook vanuit de tuin uiteraard bereikbaar. Altijd zon en schaduwplekken in de tuinen.

Bijzonderheden

Kadastraal bekend als gemeente Dordrecht, sectie Q nummer 3121, groot één honderd zevenennegentig centiaren,
Eigen grond
Energielabel A (geldig tot en met 13-11-2033)
Bouwjaar: 1971
Betonvloeren en kunststof kozijnen met triple glas.
Woonoppervlak: ca. 122 m² (inhoud: circa 402m³)
Garage van 16,5m2 met elektra.
Verwarming en warmwater middels CV-combi ketel en zonneboiler.
Parkeren in de garage en voor de deur
Oplevering in overleg.
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van Koper.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 420.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Jaar
1971
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Soort dak
Zadeldak
Dak materiaal
Pannen

Indeling

Gebruiksoppervlakte
122 m2
Inhoud
402 m3
Perceel
197 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Aantal garages
1
Aantal tuinen
2

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dak isolatie, Spouw muur
Verwarming
CV ketel, Zonnepanelen, HEAT_PUMP
Warmwater
CV ketel, Zonneboiler, Zonpaneel
Ketel eigendom
Koop

Garage

Garage
1

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre