Dordrecht – Generaal S.H. Spoorstraat 243

3313 AC Dordrecht

€ 175.000,-

Omschrijving

Wij hebben een unieke kans voor starters, singles en stellen die op zoek zijn naar een ideale woning. Dit praktisch ingedeelde 3-kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping in de gewilde wijk Merwedepolder-West in Dordrecht. Het appartement beschikt over een ruime keuken, badkamer met douche en wastafel, en 2 slaapkamers. Met een woonoppervlakte van circa 60 m² biedt het voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Daarnaast heeft u de beschikking over een nette ruime berging en twee zonnige balkons met prachtig vrij uitzicht, gelegen op het oosten en westen.

Laten we beginnen met de prachtige ligging. Vanuit dit appartement bent u snel bij de oever van het riviertje ’t Wantij. Je zult versteld staan van de rust en sereniteit die dit met zich meebrengt.

Het appartement is gelegen in de geliefde wijk Merwedepolder-West, waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Denk aan winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden te vinden in de buurt, zoals parken en sportfaciliteiten. Het is de ideale locatie voor iedereen die graag alles bij de hand heeft.

Ben je op zoek naar een ruimtelijke en lichte woonruimte? Dan is dit appartement zeker geschikt voor jou. De indeling van de kamers zorgt voor een natuurlijke lichtinval, waardoor de ruimtes altijd aangenaam verlicht zijn. Daarnaast biedt het appartement voldoende ruimte voor al jouw meubels en persoonlijke bezittingen.

Kortom, dit appartement aan de Generaal S.H. Spoorstraat 243 is een uitstekende keuze voor starters en gescheiden personen die op zoek zijn naar comfortabel wonen in een gewilde wijk. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in om deze unieke kans niet aan je voorbij te laten gaan.

Begane grond

Op de 1e verdieping komt u binnen in de hal. In de hal is de meterkast en een bergkast.
De woning heeft een lichte woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde en ook aan de een raam aan de zijkant. In de woonkamer is de moederhaard-cv installatie opgesteld. De keuken is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer en het balkon aan de achterzijde.

Aan de achterzijde is de master bedroom gevestigd. U heeft u vanuit de hal toegang tot de tweede slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon.

Het toilet is separaat.

De gehele oppervlakte beslaat 58 m2 woonoppervlakte.

Balkon

Het balkon aan de voorzijde is maar 3 m2. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon. Balkon aan de voorzijde is gelegen op het oosten. Aan de achterzijde is er een vergelijkbaar balkon gelegen op het westen.

Bijzonderheden


het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met aanhorigheden, gelegen op de eerste verdieping en berging op de parterre, plaatselijk bekend Generaal S.H. Spoorstraat 243 te Dordrecht (postcode: 3313 AC), kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R complexaanduiding 2249-A, appartementsindex 9, uitmakende het drie/tweeënzeventigste (3/72e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw met toebehoren, erf en grond aan de Generaal S.H. Spoorstraat 243 tot en met 283 (oneven nummers) te Dordrecht, ten tijde van de splitsing kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie R nummer 1796, groot zeventien are en zevenennegentig centiare;
Eigen grond
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlak: 58 m² (inhoud: 185m³)
VVE bijdrage €
Balkons 6 m²
Berging in de onderbouw circa 8 m²
Verwarming d.m.v. moederhaard-cv installatie, warmwater via geiser
Oplevering in overleg
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule en een niet feitelijk bewoond clausule toevoegen.
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 175.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1964
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
58 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Inhoud
185 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Centrale open haard
Warmwater
Geiser (eigendom)

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre