Rotterdam – Bichon van IJsselmondelaan 18

3078 HB Rotterdam

€ 235.000,-

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam ligt dit ruime en lichte 3-kamer (voormalige 4) appartement aan de Bichon van IJsselmondelaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 67m2, is gebouwd in 1960 en heeft een energielabel D.

Leuk wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Bichon van IJsselmondelaan 18 is gelegen in de buurt Groot IJsselmonde. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuut rijden.

Treinstation 2,10 km (7 minuten fietsen)
Bushalte 0,29 km (4 minuten lopen)
Centrum 4,33 km (15 minuten fietsen)
Snelweg afrit 0,37 km (1 minuut rijden)

Supermarkt 0,97 km (12 minuten lopen)
Kinderopvang 0,69 km (9 minuten lopen)
Basisonderwijs 0,78 km (10 minuten lopen)
Voortgezet onderwijs 0,97 km (12 minuten lopen)

Begane grond

Op de 3e verdieping komt u binnen in de hal. In de hal is een bergkast met wasmachine, droger en CV-opstelling. De meterkast is in het trappenhuis gepositioneerd.
De woning heeft een lichte woonkamer aan de achterzijde met grote raampartijen. In de woonkamer is een gedeelte met eetkamer, daarvanuit heeft u toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde. De inbouwkeuken uit 2016 is aan de voorzijde gelegen en voorzien van inbouwapparatuur, vanuit de keuken kunt u tevens naar het kleinere balkon aan de voorzijde.

Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers gevestigd. De eerste is zeer ruim en heeft ruime raampartijen met mooi zicht op de Van Brienenoordbrug, hiervan uit heeft u ook toegang tot het balkon aan de voorzijde. De 2e slaapkamer geeft ook toegang tot het balkon aan de voorzijde. Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer met een inloopdouche en wastafelmeubel. Toilet met bidet is separaat.

De gehele oppervlakte beslaat 67 m2 woonoppervlakte.

Balkon

Het balkon aan de voorzijde is 1,84 meter breed en is totaal 1,75 m2- en ligt op het Noorden. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon op de Van Brienenoordbrug.
Balkon aan de achterzijde is gelegen op het Zuiden. Dit is een ruim balkon van 3,21 breed en is 1,55 diep.

Bijzonderheden


Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde woonlaag met toebehoren en kelderruimte gelegen te 3078 HB Rotterdam, Bichon van IJsselmondelaan 18, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie D, complexaanduiding 3044, appartementsindex 8,
Eigen grond
Bouwjaar: 1960
Woonoppervlak: 67 m² (inhoud: 201m³)
VVE bijdrage € 121,-
Balkons 6,5 m²
Berging in de onderbouw circa 4,5 m²
Verwarming d.m.v. eigen Cv-ketel uit 2016
Oplevering in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 235.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1960
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
67 m2
Overige inpandige ruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Inhoud
201 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warmwater
CV ketel
Bouwjaar
2016
Ketel eigendom
Koop

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre