Rotterdam – Bredenoord 59

3079 JB Rotterdam

€ 225.000,-

Omschrijving

DEELNEMER OPEN HUIZENDAG ZATERDAG 1 APRIL VAN 11.00-15.00 UUR. KOM VRIJBLIJVEND EN ZONDER AFSPRAAK DE WONING BEZICHTIGEN !

Gelegen in Rotterdam aan de Bredenoord op de tweede verdieping ligt dit ruime, goed onderhouden en praktisch ingedeelde 4-kamer appartement, inclusief 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft een woonoppervlakte van circa 70 m², een grote berging van 12 m², alsmede een 5 meter breed zonnig balkon op het westen gelegen. Hier heeft u prachtig vrij uitzicht en kunt u dus tevens heerlijk van de avondzon genieten! Oplevering in overleg, dit kan snel, want uw appartement is per direct beschikbaar.

Leuk wonen in Rotterdam, dat kan goed in dit deel van de stad. Bredenoord 59 is gelegen in de buurt Groot IJsselmonde. Dit is een rustige, kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Hier wonen naar verhouding veel jonge mensen van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de directe omgeving. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Treinstation 2,33 km (8 minuten fietsen)
Bushalte 0,17 km (3 minuten lopen)
Centrum 3,27 km (11 minuten fietsen)
Snelweg afrit 1,35 km (3 minuten rijden)

Supermarkt 0,08 km (1 minuut lopen)
Kinderopvang 0,23 km (3 minuten lopen)
Basisonderwijs 0,43 km (6 minuten lopen)
Voortgezet onderwijs 0,26 km (4 minuten lopen)

Begane grond

Op de 2e verdieping komt u binnen in de hal met toegang tot de meeste vertrekken. Vanuit de hal is ook de badkamer met wasmachine en/of droger bereikbaar, alsmede het (apart) toilet. De hal is tevens voorzien van een bergkast. De meterkast is in het algemeen trappenhuis gesitueerd.
De woning heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen. Aan de achterzijde een ruime slaapkamer (master bedroom), welke bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Vanuit de hal heeft u toegang tot slaapkamer 2 aan de voorzijde en slaapkamer 3 aan de achterzijde, beiden met een goed oppervlakte. De moderne keuken is voorzien van allerhande apparatuur, waaronder een ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde van 5 meter breed, is 5 m² groot, op het westen is gelegen, alwaar u ook nog eens heerlijk kunt genieten van de avondzon. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon!

De gehele oppervlakte beslaat circa 70 m2 woonoppervlakte.

Balkon

Het balkon aan de achterzijde is 5,00 meter breed en is 5 m2 groot en ligt op het Westen. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon.

Bijzonderheden


Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de tweede verdieping met berging in het onderhuis en verder toebehoren, gelegen te 3079 JB Rotterdam, Bredenoord 59, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie B, complexaanduiding 5190, appartementsindex 11.
Eigen grond
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlak: circa 70 m² (inhoud: 218m³)
Balkon 5m2 (5 meter breed)
Berging in de onderbouw circa 12m2 groot
Goed functionerende VVE welke professioneel wordt beheerd.
VVE bijdrage € 125,- excl. stookkosten
Verwarming d.m.v. blokverwarming
Kunststof kozijnen met dubbelglas
Energielabel E
Oplevering in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct
Koopprijs
€ 225.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1965
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
70 m2
Overige inpandige ruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Inhoud
218 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Blok verwarming
Warmwater
Elektrische boiler (eigendom)

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre