Rotterdam – Cornelis Heinricksestraat 74

3078 HJ Rotterdam

€ 225.000,-

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam in de wijk Zomerland aan de Cornelis Heinricksestraat 74 ligt dit ruime, goed onderhouden en praktisch ingedeelde 3-kamer appartement in een complex met lift. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68 m², is gelegen op de 10e verdieping en beschikt over een zonnig balkon op het westen met een prachtig vrij uitzicht!

De ligging van de woning is ideaal, met een scala aan voorzieningen in de directe omgeving. Op loopafstand vind je onder andere een zwembad en een fitnessgelegenheid. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Keizerswaard. Goede openbaar vervoersverbindingen (bus en tram) zijn allen op loopafstand bereikbaar, waardoor je snel en gemakkelijk kunt reizen. Bovendien bevinden in- en uitvalswegen zich op slechts 3 minuten rijden, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Voor natuurliefhebbers is een wandeling in het nabijgelegen park “De Twee Heuvels” een aanrader. Hier kun je genieten van het buitenleven en ontspannen in een groene omgeving.

Begane grond

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan een slaapkamer aan de galerijzijde is gelegen en het andere aan het balkon. De ruime woonkamer heeft een heerlijk uitzicht. Zowel de badkamer als het toilet zijn modern en stijlvol uitgerust. De goed uitgeruste keuken is slim ingedeeld en voorzien van alle benodigde apparatuur. Daarnaast heb je de beschikking over een inpandige berging voor extra opslagruimte. Het aangename balkon aan de voorzijde is gelegen op het westen, waardoor je lang kunt genieten van de zon.

De totale oppervlakte van dit appartement is 68 m2.

Balkon

Het balkon aan de achterzijde is 2,26 meter breed en is 4,3 m2 groot en ligt op het Westen. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon.

Bijzonderheden


Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de tiende verdieping met verder toebehoren, gelegen te 3078 HJ Rotterdam, Cornelis Heinricksestraat 74, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie D, complexaanduiding 3997, appartementsindex 79, en het tien/achthonderdachttiende (10/818e) onverdeeld aandeel in de in de splitsing in appartementsrechten betrokken gemeenschap, bestaande uit een flatgebouw, bestaande uit tachtig woningen en een parterre-onderbouw, en erven, aan de Cornelis Heinricksestraat nummers 1 tot en met 80 (doorlopend genummerd) te Rotterdam.
Eigen grond
Bouwjaar: 1961
Woonoppervlak: 68 m² (inhoud: 212m³)
Balkon 4,3 m²
Berging in de onderbouw circa 4,5 m²
VVE bijdrage €221,56 per maand excl. stookkosten
Verwarming d.m.v. blokverwarming
Voorschot stookkosten €53 per maand
Energielabel E
Oplevering in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 225.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1961
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
68 m2
Overige inpandige ruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Inhoud
212 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Blok verwarming
Warmwater
Elektrische boiler (eigendom)

Kostenindicatie

Stookkosten
€ 53,-

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre