Rotterdam – Koninginneweg 2-B

3077 LJ Rotterdam

€ 360.000,-

Omschrijving

DEELNEMER OPEN HUIZENDAG ZATERDAG 1 APRIL VAN 11.00-15.00 UUR. KOM VRIJBLIJVEND EN ZONDER AFSPRAAK DE WONING BEZICHTIGEN !

LET OP! DEZE PRIJS BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!

Gelegen in Rotterdam ligt deze volledig gerenoveerde woning aan de Koninginneweg in de wijk Oud-IJsselmonde. De woning heeft een woonoppervlakte van 95,5 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 135m2. De woning is gebouwd in 1923 en is zeer recent volledig gerenoveerd. Voorzien van nieuwe keuken, badkamer, vloeren en wanden.

Stijlvol wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Koninginneweg 2-B is gelegen in de buurt Oud IJsselmonde. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden. Scholen, kinderdagopvang en winkelcentrum is op loofafstand beschikbaar.

Treinstation 2,12 km (8 minuten fietsen)
Bushalte 0,15 km (2 minuten lopen)
Centrum 3,53 km (12 minuten fietsen)
Snelweg afrit 0,43 km (1 minuut rijden)
Supermarkt 1,08 km (4 minuten fietsen)
Kinderopvang 0,02 km (1 minuut lopen)
Basisonderwijs 0,33 km (4 minuten lopen)
Voortgezet onderwijs 1,37 km (5 minuten fietsen)

Begane grond

Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, Toiletruimte met inbouwtoilet. Woonkamer L-vormig aan de voorzijde met toegang tot de af te sluiten keuken aan de achterzijde. De nieuwe keuken (2022) is voorzien van moderne inbouwapparatuur. De meterkast is aan de zijkant van de woning gelegen.

Totale oppervlakte van begane grond is 54 m2

Eerste verdieping

Overloop met CV-ketelopstelling (2022). Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers aanwezig. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer over de volle breedte van de woning. De badkamer is aan de zijkant van de woning gelegen met inloopdouche, 2e toilet en een wastafel in meubel (2022).

Totale oppervlakte van begane grond is 41,5 m2

Tuinen

Ruime tuin met sierbestrating aan de voorzijde gelegen op het Oosten. De woning is ook achterom bereikbaar via een voetpad. Aan de zijkant van de woning is een strook grond voorzien van siergrond wat bij de woning hoort. Direct voor de woning zijn parkeerplaatsen beschikbaar (vrij parkeren).

Bijzonderheden

Kadastrale omschrijving: het woonhuis met ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend Koninginneweg 2B te 3077 LJ Rotterdam, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie D, nummer 6962, groot een are en vijfendertig centiare (1a 35ca),
Grond is eigen grond
Bouwjaar: 1923 (maar volledig gerenoveerd in 2022)
Kunststof kozijnen met HR++ glas
Voortuin op het Oosten gelegen
Woonoppervlak: ca. 95,5 m2 (inhoud: circa 308m³)
Verwarming en koeling middels CV-ketel (2022).
Oplevering per direct
Project notaris van toepassing Rox-Legal in Rotterdam
In de koopovereenkomst zullen we een niet zelf bewoond artikel toevoegen en een ouderdomsclausule vanwege de leeftijd van het gebouw.
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct
Koopprijs
€ 360.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Jaar
1923
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Soort dak
Zadeldak
Dak materiaal
Pannen

Indeling

Gebruiksoppervlakte
95 m2
Inhoud
308 m3
Perceel
135 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal tuinen
1

Energie

Energielabel
C
Verwarming
CV ketel
Warmwater
CV ketel
Bouwjaar
2022
Ketel eigendom
Koop

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre