Rotterdam – Nicolaas Beetsstraat 98-A

3027 AV Rotterdam

€ 265.000,-

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam ligt dit bijzondere appartement (maisonette) met 2 kamers (4 kamers van te maken) in de Nicolaas Beetsstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 80,5 m2 en is gebouwd in 1935. De woning heeft een energielabel B. De laatste WOZ-waarde van Nicolaas Beetsstraat 98-A is 273.000 euro.

Hip wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Nicolaas Beetsstraat 98-A is gelegen in de buurt Spangen. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Treinstation 0,97 km (12 minuten lopen)
Bushalte 0,07 km (1 minuut lopen)
Centrum 2,57 km (9 minuten fietsen)
Snelweg afrit 1,42 km (3 minuten rijden)

Supermarkt 0,45 km (6 minuten lopen)
Kinderopvang 0,21 km (3 minuten lopen)
Basisonderwijs 0,37 km (5 minuten lopen)
Voortgezet onderwijs 0,92 km (12 minuten lopen)

Begane grond

Op de begane grond komt u binnen in de hal met toegang tot de zeer ruime slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel bereikbaar. In de hal is de meterkast en daarachter de trap gepositioneerd. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin die aan de achterzijde van de woning is gelegen.

De gehele oppervlakte beslaat circa 33,5 m2 woonoppervlakte.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping komt u binnen in een voorkamer met piano en vindt u direct naast de trapopgang een 2e toilet. Vanuit een soort hal is er toegang tot re woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur.

Naast de keuken is een kastruimte met Cv-ketel opstelling. De woonkamer grenst aan een zeer ruim balkon van 8,5 m2 die middels 2 openslaande deuren toegankelijk is vanuit de woonkamer.

De gehele oppervlakte beslaat circa 47 m2 woonoppervlakte.

Balkon

Het balkon aan de achterzijde is 3,52 meter breed en is 2,42 meter, totaal dus 8,5 m2 groot en ligt op het Noord-Oosten. U heeft heerlijk zicht over de gemeenschappelijke binnentuin.

Bijzonderheden


het appartementsrecht, omvattende het uitsluitend gebruik van de woning op de begane grond en eerste verdieping en verder toebehoren aan de Nicolaas Beetsstraat 98-A te Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie Z, complexaanduiding 5025-A, appartementsindex 15.
Eigen grond
Bouwjaar: 1935
Woonoppervlak: circa 80,5 m² (inhoud: 263m³)
VVE bijdrage € 75,- per maand
Balkon 8,5 m²
Verwarming d.m.v. Cv-ketel (huurtoestel)
Houten kozijnen met HR++ glas
Energielabel B
Oplevering in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 265.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1935
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
80 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Inhoud
263 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
B
Verwarming
CV ketel
Warmwater
CV ketel
Bouwjaar
2021
Ketel eigendom
Huur

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre