Rotterdam – Quadenoord 218

3079 XJ Rotterdam

€ 225.000,-

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam aan de Quadenoord op de derde verdieping ligt dit ruime, goed onderhouden en praktisch ingedeelde 3-kamer (voormalige 4-kamer) appartement met ruime half open keuken in hoekopstelling, badkamer met ligbad en 2 slaapkamers! Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft een woonoppervlakte van circa 72 m², een grote berging alsmede een 6 vierkante meter buitenruimte (zonnig balkon op het westen). Hier heeft u prachtig vrij uitzicht en kunt u dus tevens heerlijk van de avondzon genieten! Oplevering in overleg, dit kan snel, want uw appartement is per direct beschikbaar.

Begane grond

Op de 3e verdieping komt u binnen in de hal met toegang tot de meeste vertrekken. Vanuit de hal is ook de badkamer met ligbad bereikbaar, alsmede het toilet. De hal is tevens voorzien van een bergkast met CV-ketelopstelling. De meterkast is in de hal gesitueerd.
De woning heeft een lichte woonkamer aan de achterzijde met grote raampartijen en toegang tot het balkon. Aan de voorzijde een ruime keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur welke bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Vanuit de hal heeft u ook toegang tot slaapkamer 1 aan de achterzijde met toegang tot het balkon en slaapkamer 2, beiden met een goed oppervlakte. De badkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning!

De gehele woonoppervlakte beslaat circa 72 m².

Balkon

Het balkon aan de voorzijde is 2,75 meter breed op het oosten gelegen en aan de achterzijde 3,57 meter breed op het westen. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon aan de achterzijde en kunt u dus tevens heerlijk van de avondzon genieten!

Bijzonderheden


Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping met berging in de onderbouw en verder toebehoren, gelegen te 3079 XJ Rotterdam, Quadenoord 218, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie B, complexaanduiding 5240, appartementsindex 17
Eigen grond
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlak: 72 m² (inhoud: 230m³)
Balkons totaal 6 m² (2,75 en 3,57 breed)
Berging in de onderbouw circa 10 m² groot
Goed functionerende VVE welke professioneel wordt beheerd
VVE bijdrage € 125,- per maand
Verwarming d.m.v. eigen CV-ketel
Energielabel D geldig tot 08-03-2026
Oplevering per direct c.q in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 225.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1964
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
72 m2
Overige inpandige ruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Inhoud
230 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Verwarming
CV ketel
Warmwater
CV ketel
Ketel eigendom
Koop

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre