Rotterdam – Rhijnauwensingel 621

3077 VJ Rotterdam

€ 339.500,-

Omschrijving

Kluswoning met mogelijkheid tot levensloopbestendigheid in Rotterdam!

Een unieke kans voor starters en doorstromers om deze kluswoning te bezitten op een hoekperceel in de bruisende stad Rotterdam. Dit eengezinswoning is gelegen op eigen grond in Rotterdam Beverwaard en biedt tal van mogelijkheden om het naar eigen wens te renoveren en om te vormen tot een levensloopbestendige woning.

Ruimte en potentie

Met een perceeloppervlakte van 140,00 m2 biedt deze woning voldoende ruimte voor al je woonwensen. De kluswoning beschikt over maar liefst 4 ruime slaapkamers, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor een gezin, het ontvangen van gasten of het creëren van een home office. Met de mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te maken, biedt het ook een zorgeloze toekomst voor de bewoners ongeacht hun leeftijd of eventuele fysieke beperkingen.

Ideale ligging

Gelegen in de wijk Beverwaard, bevindt dit object zich in een levendig en dynamisch deel van de stad. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer, zoals bus- en metrohaltes op loopafstand, is het gemakkelijk om je te verplaatsen en te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Bovendien is de woning gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, parken en recreatiegebieden.

Eigen grond

Een belangrijk pluspunt van deze woning is dat het op eigen grond staat. Dit betekent dat je geen kosten hebt voor erfpacht en volledige eigendom van de grond hebt. Dit zorgt niet alleen voor financiële voordelen op de lange termijn, maar geeft ook een gevoel van stabiliteit en vrijheid.

Klaar voor een renovatie-uitdaging?

Ben je op zoek naar een woning waar je al je creativiteit in kwijt kunt? Deze kluswoning aan de Rhijnauwensingel 621 biedt de perfecte kans om jouw droomwoning te realiseren. Met zijn ruime afmetingen, gunstige ligging en mogelijkheid tot levensloopbestendigheid, zal deze woning ongetwijfeld veel potentieel en toekomstperspectief hebben. Pak deze kans en maak van deze kluswoning jouw ideale thuis in Rotterdam!

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Begane grond

Aan de voorzijde van de woning is de hal gelegen met de meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning gelegen met een open verbinding naar de open keuken. Hier is een ruime leefkeuken van te maken.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de zijkant van de woning is een extra ruimte waar eenvoudig een werkkamer of slaapkamer te creëren is.

Eerste verdieping

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is tevens een 3e zeer ruime slaapkamer gelegen. De badkamer met ligbad, toilet en wastafel is aan de voorzijde gelegen.

Aan de zijkant van de woning is de 4e ruime slaapkamer. In de bergkast naast de badkamer is de CV-ketel geplaatst.

Tuinen

In de achtertuin, op het Westen gelegen, staat een ruime blokhut. De tuin is aan de achterzijde te betreden.

Bijzonderheden

Kadastraal bekend als gemeente Dordrecht, sectie Q nummer 3121, groot één honderd zevenennegentig centiaren,
Kluswoning betreft met name de kozijnen
Eigen grond
Energielabel
Bouwjaar: 1982
Betonvloeren en houten kozijnen grotendeels dubbelglas. Aan de voorzijde voorzien van rolluiken.
Woonoppervlak: ca. 120m² (inhoud: circa 387m³)
Verwarming en warmwater middels CV-combi ketel.
Parkeren achter de woning op openbaar terrein
Oplevering per direct
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van Koper.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 339.500,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Jaar
1982
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
120 m2
Inhoud
367 m3
Perceel
140 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
D
Verwarming
CV ketel
Warmwater
CV ketel
Bouwjaar
2023
Ketel eigendom
Koop

Plattegronden

Makelaar Andre
Makelaar Andre