Schiedam – Parkweg 313

3119 CJ Schiedam

€ 200.000,-

Omschrijving

Gelegen in Schiedam aan de Parkweg op de derde verdieping ligt dit zeer goed onderhouden, energiezuinige en praktisch ingedeelde 3-kamer appartement. Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft een woonoppervlakte van 58,5m², een grote berging alsmede een zonnig balkon op het zuiden. Hier kunt u dus heerlijk van de zon genieten! De locatie aan de Parkweg in Schiedam is aantrekkelijk vanwege de nabijheid van parken, groene ruimtes en een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum, openbaar vervoer en voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen, met alles op loopafstand. Het appartement voelt echt goed, heeft een goede ‘aura’, dat zult u hopelijk ook merken tijdens de bezichtiging.

Begane grond

Op de 3e verdieping komt u binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken.
De woning heeft een lichte, ruimbemeten woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen. Aan de voorzijde treft u ook aan de ‘master bedroom’, welke toegang geeft tot het balkon. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde aan de galerij. De keuken is eveneens gesitueerd aan de galerij-zijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koel/vriescombinatie, oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de hal zijn uiteraard ook de badkamer met ligbad bereikbaar (boiler-opstelling), alsmede het separate toilet. De hal is voorzien van een bergkast. De meterkast is ook in de hal gesitueerd.

De gehele woonoppervlakte beslaat circa 58,5 m².

Balkon

Het balkon aan de voorzijde is 2,73 meter breed op het zuiden gelegen. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon en kunt u dus heerlijk van de zon genieten!

Bijzonderheden


Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping met fietsenbox en verder toebehoren, gelegen te 3119 CJ Schiedam, Parkweg 313, kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie H, complex-aanduiding 1746, appartementsindex 64,
Eigen grond
Bouwjaar: 1959
Woonoppervlak: 58,5m² (inhoud: 181m³)
Balkons totaal 3,5 m² (2,73 breed)
Lift aanwezig
Berging in de onderbouw
WOZ-waarde 200.000 per 01-01-2023 (peildatum 01-01-2022)
Goed functionerende VVE welke professioneel wordt beheerd
VVE bijdrage € 121,28 per maand
Verwarming d.m.v. blokverwarming, warmwatervoorziening d.m.v. boiler. Voorschot € 45,86 per maand
Nieuw energielabel D geldig tot 03-05-2033
Oplevering per direct c.q in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct
Koopprijs
€ 200.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1959
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
58 m2
Overige inpandige ruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Inhoud
181 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Blok verwarming
Warmwater
Elektrische boiler (eigendom)

Kostenindicatie

Stookkosten
€ 45,-

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre