Zwijndrecht – Uilenvliet 5

3333 BS Zwijndrecht

€ 209.500,-

Omschrijving

Gelegen in Zwijndrecht ligt dit fraaie 3-kamer hoek-appartement aan de Uilenvliet. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 60 m2 en is gebouwd in 1964.

Uniek wonen in Zwijndrecht. Dat kan goed in deze buurt. Uilenvliet 5 is gelegen in de buurt Dichtersbuurt-West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Zwijndrecht, loopafstand van 3 supermarkten (Lidl, Dirk en Jumbo) . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Treinstation 1,36 km (5 minuten fietsen)
Bushalte 0,23 km (3 minuten lopen)
Centrum 1,37 km (5 minuten fietsen)
Snelweg afrit 0,84 km (2 minuten rijden)

Supermarkt 0,69 km (9 minuten lopen)
Kinderopvang 0,11 km (2 minuten lopen)
Basisonderwijs 0,18 km (3 minuten lopen)
Voortgezetonderwijs 1,12 km (4 minuten fietsen)

Begane grond

Op de 2e verdieping komt u binnen in de hal. In de hal is de meterkast en een bergkast.
De woning heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen zowel aan de voorzijde als aan de zijkant. In de woonkamer is een apart eetgedeelte, daarvanuit heeft u toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. De keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van gaskookplaat, magnetron, losse koelvries-combinatie en wasmachine. Vanuit de keuken kunt u tevens naar het zeer ruime balkon aan de voorzijde.

Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers gevestigd en heeft u ook vanuit de hal toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van inloopdouche en wastafel in een meubel.

Het toilet is separaat.

De gehele oppervlakte beslaat 60 m2 woonoppervlakte.

Balkon

Het balkon aan de voorzijde is maar liefst 7 m2. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon.
Balkon aan de voorzijde is gelegen op het Zuid – Westen.

Bijzonderheden


het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping en een afzonderlijke berging gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend 3333 BS Zwijndrecht, Uilenvliet 5, kadastraal bekend gemeente Zwijndrecht, sectie D, complexaanduiding 5122-A, appartementsindex 19.
Eigen grond
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlak: 60 m² (inhoud: 180m³)
VVE bijdrage € 132,49 (excl. stookkosten € 64,16,-)
Balkons 7 m²
Berging in de onderbouw circa 6 m²
Verwarming d.m.v. blokverwarming
Oplevering in overleg
Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.
In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 209.500,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1964
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
60 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Inhoud
180 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Blok verwarming
Warmwater
Geiser (eigendom)

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre