Zwijndrecht – Zonnebloemstraat 46

3333 SW Zwijndrecht

€ 205.000,-

Omschrijving

Gelegen in Zwijndrecht ligt dit energiezuinige appartement in de Zonnebloemstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 71 m2 en is gebouwd in 1964. Het appartement heeft het energielabel C met name vanwege de muurisolatie.

Leuk wonen in Zwijndrecht. Dat kan goed in deze buurt. Zonnebloemstraat 46 is gelegen in de buurt Bloemenbuurt M(adelief) – Z(onnenbloem). Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Zwijndrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Treinstation 1,20 km (4 minuten fietsen)
Bushalte 0,19 km (3 minuten lopen)
Centrum 1,17 km (4 minuten fietsen)
Snelweg afrit 0,41 km (1 minuut rijden)

Supermarkt 0,50 km (6 minuten lopen)
Kinderopvang 0,42 km (6 minuten lopen)
Basisonderwijs 0,37 km (5 minuten lopen)
Voortgezetonderwijs 0,62 km (8 minuten lopen)

Begane grond

Op de 2e verdieping komt u binnen in de hal. In de hal is de meterkast en een bergkast met CV-opstelling.
De woning heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen zowel aan de voorzijde als aan de zijkant. In de woonkamer is een gedeelte met eetkamer, daarvanuit heeft u toegang tot het ruime balkon aan de voorzijde. De inbouwkeuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van inbouwapparatuur, vanuit de keuken kunt u tevens naar het kleinere balkon aan de achterzijde.

Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers gevestigd en heeft u ook vanuit de hal toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van fijne indeling met wasmachine en drogeropstelling naast de inloopdouche en het wastafelmeubel.

De toilet is separaat en is uitgerust met fontein.

De gehele oppervlakte beslaat 71 m2 woonoppervlakte.

Balkon

Het balkon aan de voorzijde is 3,5 meter breed en is totaal 4,5 m2. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon
Balkon aan de voorzijde is gelegen op het Noord – Westen. Aan de achterzijde bij de keuken is een kleiner balkon gelegen op het Zuid – Oosten.

Bijzonderheden


het appartementsrecht, kadastraal bekend als gemeente Zwijndrecht, sectie D complexaanduiding 5151-A appartementsindex 2, omvattende: het recht op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de tweede verdieping en bergruimte op de begane grond, met toebehoren, plaatselijk bekend Zonnebloemstraat 46 te 3333 SW Zwijndrecht.
Eigen grond
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlak: 71 m² (inhoud: 220m³)
VVE bijdrage € 133,- (excl. stookkosten € 35,-)
Balkons 5,5 m²
Berging in de onderbouw circa 6 m²
Verwarming d.m.v. blokverwarming
Oplevering in overleg Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Overdracht

VV echecklist
true
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs
€ 205.000,-
Koopconditie
k.k.

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Jaar
1964
Soort dak
Platdak
Dak materiaal
Bitumeneuze dakbedekking

Indeling

Gebruiksoppervlakte
71 m2
Overige inpandige ruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Inhoud
200 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Blok verwarming
Warmwater
Elektrische boiler (eigendom)

Kostenindicatie

Stookkosten
€ 35,-

Plattegronden

Video

Makelaar Andre
Makelaar Andre