Hoe werkt de zoekwensmodule van Makelaar André

Hoe werkt het?

Zoekt u een nieuwe woning? Maar vindt u het lastig in deze huidige markt een woning te vinden? Maak kennis met ‘Makelaar André Helpt’. Met ‘Makelaar André Helpt’ ontdekt u woningen die nog niet in de verkoop staan. Ik match woningzoekenden met aanstaande verkopers door hun woonwensen als een soort van advertentie op onze socials en website te plaatsen. Als een huiseigenaar nadenkt over verhuizen en iemand toont interesse in zijn huis, wordt er vaak sneller beslist. Ik geloof dat ieder huis te koop is.

1. Check woonwensen van zoekers en laat mij uw wensen weten.

U weet het beste wat u graag zou willen, maar het is handig om dit specifiek te maken. Wat is voor u het allerbelangrijkste aan een huis. Wilt u gaan klussen of moet een huis instapklaar zijn? Bedenk ook wat u absoluut niet wilt; wat zijn aspecten aan een woning waardoor u deze nooit zult kopen? Het is belangrijk om bij de zoektocht naar een nieuwe woning verschillende afwegingen te maken. Laat u hierbij inspireren door de huidige woonwensen op onze site. Hier ziet u precies wat wij graag van u willen weten.

2. Overtuigd en een woonwens plaatsen? Klik hier!

Wil helpen u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe droomwoning? Binnen een minuut vult u ons woonwensformulier in. Zodra deze bij ons binenkomt, neem ik binnen enkele dagen persoonlijk contact met met u op.

3. Unieke woonwens advertentie!

We komen het liefst zo snel mogelijk met u in contact. In een klein uurtje tijd nemen we alles door en leg ik uit wat u van mij kunt verwachten. Kiest u ervoor om bij mij een zoekopdracht te plaatsen? Dan maak ik met uw input en uw woonwens een passende “advertentie”. Deze plaats ik op onze website en delen we via social media en andere platforms delen.
Zo trekken we ook woningen aan die nog niet op de markt zijn.

4. Marketing specialist promoot jouw unieke advertorial

Voor de promotie van uw woonwens zet ik een online marketingspecialist in. Met slimme technieken zorgen we samen dat  uw woonwensen terecht komen bij de perfecte doelgroep. Uiteraard zonder extra kosten.

5. Verkopers melden zich! Let’s go!

De potentiële verkoper heeft zich bij ons gemeld. Nadat wij met de verkoper hebben gesproken en zo mogelijk het huis hebben bekeken, bepalen we of dit een passende match is voor u. Een match? Dan stellen we de woning aan u voor en u besluit of u de woning wilt bezichtigen. Wilt u graag in deze woning wonen? Fantastisch, we begeleiden u volledig in het vervolgtraject. Zoekt u toch nog liever even verder? Geen probleem, we zoeken actief door en zullen uw droomhuis vinden.

Makelaar Andre
Makelaar Andre