Taxatie Barendrecht | Laat uw woning taxeren

Gaat u verhuizen en wilt u de waarde van uw woning laten bepalen? Of gaat u een hypotheek afsluiten of verhogen? Dan moet u uw huis laten taxeren. Een onafhankelijke en deskundige taxateur stelt alle belangrijke gegevens voor u samen in een taxatierapport. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Aangenaam kennis te maken! Ik ben André Klein, de ervaren makelaar en taxateur die u helpt met de taxatie van uw woning in regio Barendrecht. Als geregistreerd taxateur stel ik volgens de eisen van het NWWI een uitgebreid rapport voor u op, waarmee ik een inschatting maak van de waarde van uw huis. Daarbij houd ik rekening met de ligging van de woning, de staat van onderhoud en de actuele marktsituatie.

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie over wat een taxatie in Barendrecht inhoudt?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Taxatie Barendrecht: wat is de waarde van mijn woning?

Een taxateur meet niet alleen de afmetingen van uw huis. Ook de ligging en omgevingsfactoren zijn van belang. Wat zijn bijvoorbeeld de plannen van de gemeente voor de buurt? Is er een goede verbinding met de snelwegen, winkelcentra of andere faciliteiten? Dit alles draagt bij aan de geschatte waarde van uw woning. Ik stel het voor u helder en overzichtelijk op in het taxatierapport.

Twijfelt u over uw taxatie in Barendrecht? Probeer eerst de gratis online waardebepaling

Vindt u een taxateur inschakelen een grote stap? U kunt alvast een indicatie krijgen van uw woningwaarde met een online waardebepaling.

Probeer de gratis waardebepaling op mijn website. Met deze tool krijgt u een schatting van de waarde van uw huis op basis van andere woningen in uw buurt. Dat is alvast een goed begin!

Doe de gratis waardebepaling

Taxatie Barendrecht

Taxatie van uw woning door een ervaren specialist

Laat u uw woning taxeren door een ervaren specialist? Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Een goed gesprek is de eerste stap in het realiseren van uw woonambities. Kies voor Makelaar André, de gespecialiseerde makelaar en taxateur in omgeving Barendrecht.

Makelaar André staat voor betrokkenheid en een persoonlijke benadering bij elke klant. Ik ben zes dagen in de week bereikbaar en sta klaar om voor u aan de slag te gaan.

Hoe voer ik een taxatie uit in Barendrecht?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Barendrecht?

Bent u benieuwd wat Makelaar André voor u kan betekenen? Laten we een afspraak maken en uw situatie doornemen.

Makelaar Andre
Makelaar Andre