Deskundige taxatie in omgeving Hendrik-Ido-Ambacht

Gaat u een woning kopen of verkopen? Of wilt u een hypotheek afsluiten of verhogen? Dan heeft u een taxatie rapport nodig, waar alle belangrijke gegevens over uw huis in staan. Hiervoor schakelt u een taxateur in, die deskundig de waarde van uw woning inschat. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Maak kennis met André. Ik ben ervaren taxateur in Hendrik-Ido-Ambacht en help u graag met uw taxatie. Met mijn diensten geef ik u een helder antwoord op de vraag wat uw woning waard is. Daar komt namelijk meer bij kijken dan alleen uw huis opmeten. Ik lever een uitgebreid rapport aan volgens de eisen van het NWWI, waar alle belangrijke gegevens over uw huis terug te vinden zijn.

Meer lezen over wat taxatie inhoudt, of bent u klaar voor de volgende stap?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Taxatie woning Hendrik-Ido-Ambacht: wat is de waarde van mijn woning?

Een taxateur meet niet alleen de afmetingen van uw huis. Ook de ligging en omgevingsfactoren zijn van belang. Wat zijn bijvoorbeeld de plannen van de gemeente voor de buurt? Is er een goede verbinding met de snelwegen, winkelcentra of andere faciliteiten? Dit alles draagt bij aan de geschatte waarde van uw woning. Ik stel het voor u helder en overzichtelijk op in het taxatierapport.

Twijfelt u over taxatie? Probeer eerst de gratis online waardebepaling

Vindt u een taxateur inschakelen een grote stap? U kunt alvast een indicatie krijgen van uw woningwaarde met een online waardebepaling.

Probeer de gratis waardebepaling op mijn website. Met deze tool krijgt u een schatting van de waarde van uw huis op basis van andere woningen in uw buurt. Dat is alvast een goed begin!

Doe de gratis waardebepaling

Taxatie makelaar André

Taxateur André maakt uw taxatie in orde

De taxatie van uw huis is in goede handen bij André, dé taxateur in regio Hendrik-Ido-Ambacht. Ik help u om snel en effectief de waarde van uw huis te bepalen en een deskundig rapport op te stellen. Omdat ik altijd voor mijn klanten klaar wil staan, ben ik zes dagen per week bereikbaar. 

André staat garant voor persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor elke individuele klant. Ik kom graag bij u langs!

Wat kunt u verwachten van mijn diensten als taxateur van Hendrik-Ido-Ambacht?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Hendrik-Ido-Ambacht?

Laat u uw woning taxeren door dé specialist in regio Hendrik-Ido-Ambacht, of heeft u nog vragen? Maak nu een afspraak.

Makelaar Andre
Makelaar Andre