Uw specialist in taxatie Ridderkerk

Gaat u verhuizen en wilt u de waarde van uw woning laten bepalen? Of gaat u een hypotheek afsluiten of verhogen? Dan moet u uw huis laten taxeren. Een onafhankelijke en deskundige taxateur stelt alle belangrijke gegevens voor u samen in een taxatierapport. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Aangenaam kennis te maken! Ik ben André Klein, de ervaren taxateur die u helpt met de taxatie van uw woning in regio Ridderkerk. Als geregistreerd taxateur stel ik volgens de eisen van het NWWI een uitgebreid rapport voor u op, waarmee ik een inschatting maak van de waarde van uw huis. Daarbij houd ik rekening met de ligging van de woning, de staat van onderhoud en de actuele marktsituatie. 

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie over wat een taxatie in Ridderkerk inhoudt?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Huis laten taxeren in Ridderkerk

Een taxatie bepaalt meer dan alleen de verkoopwaarde van uw woning. Ik kijk ook naar de omgeving; wat zijn de plannen voor de buurt? Hoe is de verbinding met snelwegen en winkelcentra? Ik breng de grootte en indeling van uw huis in kaart en noteer de toegevoegde waarde van balkons, tuinen, garages, parkeerplaatsen en andere kwaliteiten. Aan de hand van deze gegevens maak ik een realistische schatting van de waarde van uw huis.

Doe de gratis online waardebepaling

Twijfelt u of u een taxateur wilt inschakelen voor een taxatie in Ridderkerk? Doe eerst de gratis online waardebepaling op mijn website. Met deze tool krijgt u een inschatten van uw woningwaarde op basis van andere huizen in uw straat. Zo krijgt u alvast een idee van de waarde, en kunt u de juiste keuze maken.

Doe de gratis waardebepaling

Makelaar Andre

Ik maak uw taxatie in Ridderkerk in orde

Laat uw woning taxeren door André, de ervaren taxateur in Ridderkerk. Ik zorg voor een helder rapport waar alle kwaliteiten van uw woning zorgvuldig onderbouwd zijn. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Ik ben persoonlijk betrokken bij elke klant en ben hiervoor zes dagen per week bereikbaar. Ik kom graag met u kennis maken!

Hoe ga ik als taxateur in Ridderkerk te werk?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Ridderkerk?

Laat u de waarde van uw woning bepalen door de taxatie specialist in Ridderkerk? Maak een afspraak en ik kom bij u langs!

 

Makelaar Andre
Makelaar Andre