Deskundige taxatie in omgeving Zwijndrecht

Gaat u een woning kopen of verkopen? Of wilt u een hypotheek afsluiten of verhogen? Dan heeft u een taxatie rapport nodig, waar alle belangrijke gegevens over uw huis in staan. Hiervoor schakelt u een taxateur in, die deskundig de waarde van uw woning inschat. Maak kennis met André!

Wat houdt een taxatie in?

Makelaar andre

Maak kennis met Makelaar André. Ik ben ervaren taxateur en makelaar en help u graag met uw taxatie in omgeving Zwijndrecht. Met mijn diensten geef ik u een helder antwoord op de vraag wat uw woning waard is. Daar komt namelijk meer bij kijken dan alleen uw huis opmeten. Ik lever een uitgebreid rapport aan volgens de eisen van het NWWI, waar alle belangrijke gegevens over uw huis terug te vinden zijn.

Meer lezen over wat taxatie inhoudt, of bent u klaar voor de volgende stap?

Maak een afspraak

Makelaar andre online waardebepaling

Huis laten taxeren in Zwijndrecht

Een taxatie bepaalt meer dan alleen de verkoopwaarde van uw woning. Ik kijk ook naar de omgeving; wat zijn de plannen voor de buurt? Hoe is de verbinding met snelwegen en winkelcentra? Ik breng de grootte en indeling van uw huis in kaart en noteer de toegevoegde waarde van balkons, tuinen, garages, parkeerplaatsen en andere kwaliteiten. Aan de hand van deze gegevens maak ik een realistische schatting van de waarde van uw huis.

Doe de gratis online waardebepaling

Twijfelt u of u een taxateur wilt inschakelen? Doe eerst de gratis online waardebepaling op mijn website. Met deze tool krijgt u een inschatten van uw woningwaarde op basis van andere huizen in uw straat. Zo krijgt u alvast een idee van de waarde, en kunt u de juiste keuze maken.

Doe de gratis waardebepaling

Taxatie van uw woning door een ervaren specialist

Laat u uw woning taxeren door een ervaren specialist? Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Een goed gesprek is de eerste stap in het realiseren van uw woonambities. Kies voor Makelaar André, de gespecialiseerde makelaar en taxateur in omgeving Zwijndrecht.

Makelaar André staat voor betrokkenheid en een persoonlijke benadering bij elke klant. Ik ben zes dagen in de week bereikbaar en sta klaar om voor u aan de slag te gaan.

Hoe voer ik een taxatie uit in Zwijndrecht?

Voorbereiding

Als u opdracht hebt gegeven, verzamel ik alvast de nodige stukken (digitaal). Stukken die onmisbaar zijn in een compleet taxatierapport.

Opname

Ik kom langs om de woning te bekijken en foto’s te maken. Daarnaast bereken ik de oppervlakte van de woning conform de richtlijnen (NEN 2580-norm).

Verslaglegging

Alle informatie leg ik vast in een rapport, geheel volgens de eisen van het NWWI (het instituut dat het rapport valideert).

Waardering

De verzamelde informatie en alle kenmerken van de woning dienen als basis voor de waardering. Daarbij houd ik vanzelfsprekend rekening met de actuele marktsituatie. Ter onderbouwing vergelijk ik de woning met drie vergelijkbare (recent verkochte) woningen in de omgeving.

Toelichting

U ontvangt het taxatierapport digitaal. Hebt u een toelichting nodig, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

Geïnteresseerd in taxatie in Zwijndrecht?

Bent u benieuwd wat Makelaar André voor u kan betekenen? Laten we een afspraak maken en uw situatie doornemen.

 

Makelaar Andre
Makelaar Andre